fbpx

20 сновидінь, які обіцяють щастя, пророкують успіх і процвітання

Сновидіння – справжнісіньке диво, яке створює наш мозок в той час, поки ми спимо. Більшість снів людина не запам’ятовує, але часом бачить барвисті, захоплюючі або навпаки, мотopoшні картини, створені нашою підсвідомістю.

20 снів, що віщують щастя

За словами вчених, сновидіння – не більше ніж відгомони пережитих подій, які мозок сприймає таким дивним чином.

Однак існують тисячі підтверджень того, що бувають віщі сни, які здатні передбачити майбутнє. Причому деякі сновидіння обіцяють щастя, пророкують успіх і процвітання.

Давайте вивчимо їх, щоб не прогавити можливість стати щасливими.

1. Промені Сонця

Перш за все, щастя і благодать віщує сон, в якому ви бачите промені Сонця. Це можуть бути промені, що з’являється з-за хмар, лісова галявина, залита сонячним промінням або кімната, яку осяває небесне світило. Такі сни свідчать про наближення радості – можливо, вас відвідає довгоочікуваний родич або вам принесуть радісну звістку. А якщо промені Сонця торкнулися вас, готуйтеся отримати багатство!

2. Небесні явища

Однак не тільки сонячні промені віщують щастя і благополуччя. Наприклад, побачити схід Сонця і Місяця в сновидінні – до процвітання в сім’ї, а помітити зірочку, що з’явилася на небі – до народження дитини. Щастя в родині символізує і побачена уві сні веселка, а гуркіт грому означає, що незабаром вас покинуть невдачі і ви відчуєте всю красу життя.

3. Гора

Іншим символом майбутнього щастя є гора або якась вершина, на яку ви піднімаєтеся уві сні. Така ситуація в сновидінні явно натякає на те, що ви долаєте перешкоди на шляху до успіху, і скоро його досягнете. Якщо ж уві сні ви доходите до вершини – вдала подія у вашому житті відбудеться вже у найближчі дні. До речі, якщо на вершині гори вам в обличчя світить сонце, чекайте звісток про спадщину, призначення на більш високооплачувану роботу або виграші в лотерею.

4. Квітучий сад

Побачивши уві сні квітучий сад, знайте, щастя і удача десь поруч. Про поліпшення фінансового добробуту буде свідчити наявність в саду дерев з соковитими, стиглими плодами. Якщо ж в сновидінні ви забрели на доглянуту ділянку з великою кількістю розсади або молодих пагонів плодових дерев, знайте, вдома вас чекає приємна звістка, можливо, про швидку появу на світ малятка. Якщо ж в кінці поля ви бачите красивий будинок, в родині вас чекає вирішення конфліктів і благополуччя.

5. Гризуни

Це здасться дивним, але вельми благополучним буде сон, в якому у вас з-під ніг тікають дрібні гризуни, потрапляючи потім в розставлені пастки. Побачивши такий сон, можете не сумніватися, ваші недоброзичливці потраплять в неприємну історію, а всі їхні потуги, спрямовані проти вас, розсиплються як картковий будиночок. До слова, сон, в якому від вас в страху тікають гризуни або комахи, може свідчити про те, що ви одужуєте і скоро забудете про хвороби.

6. Мед

Їсти мед уві сні, означає стати щасливим на довгі роки. Якщо ви розглядаєте або куштуєте мед в сотах – вас чекає удача в справах сімейних, можливо, любовне зізнання або пропозиція рук і серця. А якщо ви спостерігаєте, як мед, ллється в банку або стікає по руках – будьте готові до приємних домашніх клопотів. Можливо, вас відвідають близькі родичі.

7. Диригування оркестром

Якщо присниться, що ви стоїте на сцені і диригуєте оркестром, а зал аплодує вам, будьте готові до успіху, який стане нагородою за багаторічну працю. Можливо, вас очікують серйозні зміни в житті, які відкриють двері в нове життя. Не пропустіть свій шанс!

8. Політ

Польоти також сняться до великої удачі, але тільки якщо ви злітаєте або впевнено летите, а не пікіруєте вниз. Якщо ви керуєте штурвалом великого літака, вас чекає запаморочливий успіх у бізнесі. До того ж сон, в якому ви летите на планері і озираєте земні красоти, свідчить про успіх у справі, яку вам запропонують вже найближчим часом.

9. Танець

До багатства сниться сон, в якому ви крутиться в танці з прекрасним партнером. Якщо ви сидите на концерті і дивитесь, як танцюють діти, значить, добру звістку вам принесуть дітлахи.

10. Жоржини

На щастя сняться і деякі квіти, наприклад, жоржини. Бачити букет жоржин – до вдалого збігу обставин або щасливого випадку. Жоржини, що ростуть в землі вважаються провісниками успіху в грошових справах. Однак якщо ви бачите зів’ялі квіти, це може бути ознакою скорботи.

11. Люди

Люди теж сняться до гарних новин. Наприклад, побачивши уві сні гoлу людину, не сумнівайтеся – біди підуть, і ваше життя почнеться з чистого аркуша. Якщо ж людина в вашому сновидінні плаче або сміється, вас покинуть хвороби.

12. Курка

Щасливу долю обіцяє і сон, в якому ви побачите качку або курку. Особливо вдалим буде сновидіння, в якому ви годуєте птицю, розкидаючи на землю зернятка. Сенс цього послання простий – ваш бізнес буде розширюватися і процвітати.

13. Змія

Не лякайтеся сну, в якому вас куcає отpуйна змія. Навіть якщо ви прокинетеся з переляку, насправді таке сновидіння означає багатство, яке звалиться на вас, як сніг на голову.

14. Дорогоцінні камені

Якщо уві сні ви купуєте коштовності і даруєте їх мамі, в реальності готуйтеся до весілля. Символом любові стане і сон про красивих птиць. Якщо уві сні птах кличе вас, досить імовірно, що незабаром ви зустрінете свою любов.

15. Море

Благополучним стане і сон, в якому ви побачите безтурботне море. Він буде означати, що ваше серце скоро заспокоїться, підуть тривоги і хвилювання.

16. Місяць

Якщо ви бачите себе і свою кохану людину залитими світлом Місяця, відносини у вас складуться найкраще. Коли ж уві сні ви на самоті прогулюється по алеї, залитій місячним світлом, чекайте вигідної фінансової пропозиції.

17. Жінка

Побачити уві сні жінку, означає отримати гарну, добру звістку. Однак якщо жінка при цьому прогулюється по магазинах, готуйтеся до приємних витрат і клопотів.

18. Овечка

Мила тварина обіцяє вам появу нових друзів. Якщо ви тримаєте овечку на руках, ваші завзятість і працьовитість незабаром принесуть свої плоди. А якщо ви подаєте на стіл шашлик з баранини – будьте готові до можливості швидко заробити.

19. Вогонь

Сон, в якому вогонь знищує будинок, здається стpaшним знаком. Насправді це дуже гарне сновидіння, що означає, що ваші хвилювання і тривоги незабаром залишаться позаду , а попереду вас чекає спокійне, гармонійне життя.

Читайте також: Часто прокидатися вночі у той самий час – це сигнал, який не можна ігнорувати! Прочитайте, чому це відбувається!

20. Бджоли

Побачивши уві сні маленьку трудівницю, знайте – ви все робите правильно, не можна зупинятися на досягнутому! Якщо ж уві сні ви натрапили на бджолиний вулик, незабаром у вас з’явиться щаслива сім’я. Однак якщо бджола кусає вас уві сні, варто побоюватися можливої ​​невдачі.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page