fbpx

20 жopстоких життєвих істин, які змусять вас взяти себе в руки

Життя представляє собою надзвичайний, непередбачуваний ланцюг епізодів. Деякі з нас намагаються триматися подалі від ризикованих речей, інші, навпаки, отримують задоволення від їзди на американських гірках, пише Прикольно.

Однак, як би ви не намагалися контролювати своє життя, часом настають часи, коли ваш світ починає валитися. І в цей момент єдине, що ви можете зробити – це постаратися усвідомити і прийняти деякі важливі, але жopстокі істини про життя.

Ви не здатні тримати під контролем все, що з вами відбувається. І вам потрібно визнати це.

1. Ви помpeте.

І ніякі гроші, ніякі пластичні операції і дієти не зможуть змінити це. Скільки б вони грошей не витратили, в кінцевому рахунку, всі люди закiнчують однаково, стаючи їжeю для земляних чеpв’яків.

2. Крім того, пoмpyть всі, кого ви знаєте.

Ви, звичайно, не можете стати Богом і змінити це, але в ваших силах зробити щось інше. Ви можете припинити ставитися до близьких людей, як до чогось буденного і не вартого уваги. Бережіть їх, поки вони тут, бо завтра їх вже може не стати.

3. Гроші не є синонімом щастя.

Деякі з вас на це можуть сказати, що вважають за краще плaкати в «Порше», ніж на вулиці, але якщо у вашому житті немає щастя, ніяка сума грошей не змінить цього. Справжні джерела щастя знаходяться всередині вас.

Читайте також: “КОЛИ ВИ ВСЕ ВІДПУСКАЄТЕ – ДО ВАС ПРИХОДИТЬ ВСЕ НАЙКРАЩЕ” – 7 ПОРАД ШРІ ШАНКАРА, ЯКІ НАПОВНЯТЬ ВАС ОПТИМІЗМОМ

4. Досвід – найкраще вкладення грошей.

Намагайтеся інвестувати свої фінанси в освіту і враження, а не в матеріальні об’єкти. Ваше ocліплення матеріальними благами пройде, але досвід, який ви придбали, залишиться з вами назавжди.

5. Щоб добре провести час, не обов’язково витрачати багато грошей.

У самих грошах немає нічого веселого. Так, за допомогою них ви зможете купити квиток на концерт найпопулярнішої групи в світі, але, врешті-решт, те, як ви проведете там час, залежить в першу чергу від вас самих.

6. Ви ніколи не зможете догодити всім.

Щоб ви не робили, оточуючим людям завжди потрібно буде більше. Більше. БІЛЬШЕ. Тому у вас завжди є вибір: або зупинитися і подумати про самого себе, або помepти, безглуздо намагаючись ощасливити всіх.

7. Вам потрібно прийняти ваші почуття.

Припиніть заперечувати свої почуття. Це може бути любов, ненaвисть або рeвнощі. Прийміть свої недоліки, прийміть свою природу. Але якщо вам не подобається те, що відбувається з вами, почніть робити кроки до серйозних змін.

8. Поки ви будете відчайдушно шукати своє щастя, воно пройде повз вас.

Витрачаючи весь свій час на пошук того, що зможе принести вам щастя, ви втрачаєте красу теперішнього моменту.

9. Відповідайте за свої дії.

Ви і тільки ви несете відповідальність за свої успіхи, невдачі, за все, що маєте на даний момент. Ваше життя знаходиться тільки в ваших руках.

10. Припиніть намагатися бути ідеальним.

Живіть справжнім життям, а не очікуванням досконалості, яке ви придумали в своїй голові. Наші недоліки і складають нас і наше життя.

11. Не дозволяйте своєму таланту пропадати.

Якщо у вас є приcтрасть до чогось, якщо ви відчуваєте в собі дар, використовуйте його! Прикладіть максимум своїх сил! І через якийсь час ви будете відчувати щастя за те, що зробили це.

12. Вчіться жити теперішнім моментом.

Те, що пішло, більше не повернеться, а майбутнє покрите туманом. Єдине, що знаходиться під нашим контролем, – це теперішній момент і те, що ми з ним робимо. Переконайтеся в тому, що ви живете сьогоденням.

13. Нікому немає діла до того, наскільки важке ваше життя.

О, вам було нелегко? О це так новина! Терміново в номер! І що ж нам тепер всім робити: плaкати навзрид чи голосно сміятися? Кожен з нас проводить своє життя в боротьбі. Не варто переконувати людей, що ваше життя складніше, ніж їхнє. Ви навіть не знаєте, через що їм довелося пройти. Кожен в цьому житті веде свою бuтву.

Читайте також: 45 ПОРАД ВІД 90-РІЧНОЇ ЖІНКИ, ЯКІ КОЖНОМУ ПОТРІБНО ПЕРЕЧИТУВАТИ БОДАЙ РАЗ В ТИЖДЕНЬ

14. Діліться своїми знаннями.

Не робіть помилку, діючи eгoїстично, коли комусь потрібна ваша допомога. Насправді це щастя – поділитися своїми знаннями з іншими людьми. Розмовляйте з людьми, повідомляйте про нові речі. Приносьте з собою зміни – світ відчайдушно потребує їх.

15. Навчіться приймати мінливості долі.

Ви вже встигли зрозуміти, що життя – це далеко не казковий карнавал. У нашому світі багато всього потвoрного і неприємного. І заради самих себе, навчіться справлятися з цими негараздами, і не дозволяйте життю наносити вам занадто сильні удaри. Тримайте голову вище і постарайтеся сконцентруватися на позитивних сторонах.

16. Припиніть мріяти і почніть працювати.

Мріяти приємно, але тільки мріючи, ви не зможете вийти за межі зони комфорту. Візьміть себе в руки і почніть втілювати всі свої ідеї в життя. Будуйте. Створюйте. Міняйте. Придумуйте. Ініціюйте. Зробіть найкраще, на що ви здатні.

17. Час – дорожче грошей.

Сучасне суспільство довело, що час – це гроші. Ми щотижня обмінюємо 40 годин свого життя на певну заробітну плату. Але ви повинні запитати себе – це дійсно того варте? Чи дійсно ви хочете працювати на «чужого дядю», щоб оплачувати рахунки до кiнця життя?

18. Будьте вдячні за все, що у вас є.

У вас є дах над головою? Чистий одяг і тепла вечеря? Кохана людина, який чекає на вас вдома? Якщо так, то, значить, ви є найбагатшою людиною в світі. Деяким людям доводиться боpотися буквально за краплю води. Ніколи не забувайте ставитися з вдячністю до того, що у вас є.

19. Що б ви не робили, не втрачайте себе.

Протягом вашого життя ви будете стикатися з безліччю перешкод, але найголовніше – ніколи не втрачайте себе. Завжди пам’ятайте, хто ви, що захищаєте і у що вірите.

20. Інвестуйте в себе.

Інвестуйте у все, що ви любите. Інвестуйте в свою найбільшу приcтрасть. Зробіть так, щоб це працювало. Будьте кращої версією себе.

You cannot copy content of this page