fbpx

2020 й – рік Білого Металевого Щура. Ось до чого нам готуватися!

2020 й – рік Білого Металевого Щура. Астрoлoги твердять, що цей період складно буде назвати простим, адже пацюк – норовлива тварина, якій складно догодити. Проте це найкращий рік для серйозних починань, якщо ви не відступите перед перешкодами, є шанс створити щось міцне й довговічне (будь то бізнес або відносини).

Щур – перший знак в 12-річному циклі китайського календаря, а значить, це час для амбітних і сміливих людей. Сьогодні розповімо, що чекає кожен знак зодіаку в наступному році.

Овен (21 березня – 20 квітня)

2020 рік для Овнів буде дуже насиченим. Весь рік вас не буде залишати відчуття, що ви все йдете до мети і ніяк не прийдете. Але здаватися не варто: як тільки доведете хоч одну справу до кінця, з іншими все піде як по маслу. Самим затятим Щур підготував сюрприз.

У наступному році Овнам варто бути ініціативними, і мова не тільки про кар’єру, а й про особисте життя. Вільні представники знака можуть зануритися з головою в нові відносини вже в січні. А ось сімейним Овнам зірки радять не сваритися через дрібниці, тільки тоді відносини будуть гармонійними.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Наступний рік – період можливостей для Тельців. Тому відкиньте лінь і зберіться, в 2020-м є всі шанси, що заповітні бажання стануть реальністю. До важливих рішень підходите з усією відповідальністю – і вам гарантований успіх.

Вільні представники знака будуть насолоджуватися увагою протилежної статі, а сімейні – захочуть облаштувати гніздечко. Якщо ваше серце ще вільне, то найкращим періодом для пошуку другої половинки стане осінь. Втім, любов Подих зими …

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У році, що минає Близнюки настільки поринули з головою в справи, що забули про друзів і особисте життя. У наступному році настійно рекомендуємо їм вийти із зони комфорту, є шанс зустріти близьку людину. Але не поспішайте відкривати серце кому попало – будьте хитрішими, як Щур.

У наступному році Близнюк нарешті буде витрачати гроші на себе – йому захочеться зробити своє життя якомога затишніше. Таке марнотратство, природно, спричинить за собою пошук нових джерел доходу. Але це не мінус – результат пошуку буде дуже вдалим.

Рак (22 червня – 22 липня)

Енергійності Раків в наступному році можна тільки позаздрити! Вам захочеться буквально зробити неможливе – і зірки будуть супроводжувати вас в цьому. Сміливо беріться за задумане, але тільки не забувайте про здоров’я – надмірні навантаження ще нікому не допомагали.

У рік Щура кожен Рак знайде другу половинку (крім, хіба що переконаних холостяків). Попередження сімейним Ракам: не піддавайтеся скороминущим потягам – нове не побудуєте, а ось втратити старе цілком реально. Восени вас чекатимуть подарунки долі як на особистому фронті, так і на діловому.

Лев (23 липня – 23 серпня)

2020 й для Левів буде наповнений позитивними емоціями. Ви довго йшли до своїх цілей, і Щур готовий винагородити вас за це. У наступному році за кожним поворотом вас чекатимуть нові можливості, не проспіть їх! Зірки подарують вам величезний запас життєвих сил.

Аж до кінця зими вас поглинуть робочі моменти, а вже навесні ви з головою можете піти в романтичні пригоди. Так-так, хoлoднoкрoвним Левам захочеться нових емоцій і яскравих вражень! Вільні представники цього знака побажають створити сім’ю, а сімейні – обзавестися дитиною.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Діви в наступному році можуть досягти всього, чого тільки хочуть. Але є одне «але»: доведеться забути про поспіх і нарешті почати мислити тверезо. Будьте готові до того, що вам доведеться прийняти ряд важливих рішень, остерігайтеся імпульсивності і негативного настрою.

До осені все більш-менш устаканиться, правда, про спокій не варто навіть думати. Зате в кінці року вам точно буде за що подякувати Щуру. Влітку Дів захлиснуть романтичні відносини, і навіть самі прискіпливі представники цього знаку зможуть знайти другу половинку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Жовтий Кабан сильно потоптався по вас в цьому році, але в наступному ви точно можете розслабитися. У вас буде все, що потрібно для щастя, тому просто живіть і насолоджуйтеся моментом. Ваша інтуїція допоможе вийти на правильну дорогу і вирішити нагальні проблеми.

Якщо ви не перебуваєте у відносинах, то саме час вийти на «полювання». Зайнятим представникам знака зірки радять більше часу приділяти сім’ї. До осені всі проблеми вгамуються, і Терези зможуть відчути себе по-справжньому щасливими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Союз Скорпіона і Щура так собі, чесно кажучи. Цілий рік Щур буде підкидати вам випробування, тому будьте готові проявити характер. Вперто йдіть до своєї мети – все вийде. І головне – нічого не бійтеся.

Зірки радять сфокусуватися на навчанні, хобі або новій справі. У спілкуванні з протилежною статтю необхідно проявити більше обачності – пора задуматися про серйозні стосунки. Сімейних Скорпіонів чекає повна ідилія з другою половинкою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стрільці за цей рік трохи звикли, що доля їх балує (мабуть, Жовтий Кабан до них благоволить). Так ось, відвикайте: в наступному році доведеться відмовитися від звичного комфорту. Пора скинути багаж минулого, він завадить вам просуватися далі.

Наступний рік гарний для налагодження соціальних зв’язків. Якщо ви зібралися під вінець, зірки радять не затягувати з цим до літа, в жаркий період можливі розбіжності і недомовки з другою половинкою. Вересень – ідеальна пора для вільних Стрільців закрутити роман.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Рік Щура для Козерогів почнеться не найвдалішим чином – не виключено, що на довгий час виб’є вас із колії. Однак опускати руки відразу не варто – займіться чимось новим. Не встигнете моргнути, як вся січнева невезуха залишиться в минулому.

В особистому житті все буде блискуче як у вільних Козерогів, так і у зайнятих. Однак зірки попереджають: не варто відновлювати старі відносини. Осінь принесе довгоочікуваний спокій у ваше серце, чекайте безлічі позитивних емоцій.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Наступний рік буде нагадувати Водоліям біг з перешкодами. Вважайте це своєрідною перевіркою на міцність, пройдете її – і все буде добре. У першій половині року можливі фінансові труднощі, але ви якимсь дивним чином впораєтеся з ними.

З чим у вас не буде проблем, так це з особистим життям. Ви товариські і привабливі, не дивно, що у вас багато шанувальників. Влітку можливі розбрати з другою половинкою, але все це можна вирішити, якщо розмовляти і слухати один одного.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Якщо у вас є давня заповітна мрія, то зараз прийшов час її реалізувати. Щур любить авантюрних людей, які готові піти на певний ризик заради досягнення мети. Вам варто лише докласти трохи зусиль – і зірвете джекпот.

Якщо ви давно мріяли про дитину, знайте: пора. Зірки радять вам не відволікатися на скороминущу закоханість і зосередитися на відносинах зі своїм партнером. До літа всі приcтрасті в особистому житті повинні лягти, тільки намагайтеся приділяти другій половинці більше часу.

Що б там не обіцяли зірки, пам’ятайте – ваша доля у ваших руках. Ми можемо тільки побажати, щоб наступний рік був по-справжньому офігeнний і подарував вам багато приємних емоцій!

Читайте також: Щоб гості “ахнули”: як оригінально прикрасити новорічні салати в 2020 рік Щура

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page