fbpx

21 червня відбудеться сонячне затемнення. Аби пережити його без проблем, варто дотримуватися простих, але дієвих порад

“У коридор затемнень ми ввійшли 5 червня, а вийдемо з нього 5 липня, – каже астролог. – Сонячне затемнення, яке відбудеться цієї неділі, збігається в часі з днем літнього сонцестояння. Це насичений подіями день. Головне – не робити різких кроків та змін у своєму житті. Вони можуть виявитися ключовими і незворотними. Змінити щось буде непросто. Тож просто насолоджуйтеся тим, що маєте, і не хапайтеся за неймовірні обіцянки. Довіряти зараз можна тільки собі й найближчому оточенню”.

21 червня відбудеться сонячне затемнення. Аби пережити його без проблем, варто дотримуватися простих, але дієвих порад. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

Дає 10 порад, які допоможуть пережити цей період без втрат і помилок.

1. Відмовтеся від важкої праці вже в суботу. Напередодні затемнення почуватиметеся виснаженими.

2. Не плануйте на ці вихідні освідчення у коханні. Партнери можуть відмовити або пообіцяти стати вашою половинкою, та не дотримати слова.

3. Не гайте часу на пошуки нового партнера. Ці стосунки будуть швидкоплинними і принесуть чимало проблем.

4. Відкладіть операції з купівлі-продажу нерухомого майна. Навіть давати завдаток за житло не варто.

5. Перенесіть на інший час закладання фундаменту чи початок ремонтних робіт. Це час руйнування. Те, що збудуєте, простоїть недовго.

6. Не варто в ці вихідні купувати техніку. Якщо купівлю не можна відкласти, придбайте, але в експлуатацію введіть через кілька днів після затемнення.

7. Намагайтесь у ці дні не сваритися з родичами та коханими. Ніхто зараз не готовий поступатися. Легко буде розірвати шлюб та стосунки, але від самотності скоро захочете вити вовком.

8. Зачекайте з походом до салону краси. Це невдалий час для зміни зовнішності.

9. Не спішіть позиватися до суду. Справа затягнеться надовго і навряд чи вирішиться на вашу користь.

10. Стримуйте себе під час розмови з шефом. Це не вдалий час, аби просити про підвищення посади чи зарплати. Не треба писати заяву на звільнення і починати пошуки нової роботи. Результат розчарує.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page