fbpx

24. Не соромтеся своїх форм. Все те, що дав вам Господь – красиво. А якщо це красиво, потрібно підкреслювати свої фоpми. Головне – робити це грамотно і зі смаком

Не соромтеся своїх форм. Все те, що дав вам Господь – красиво: 33 секрети бездоганного смаку які слід знати кожній жінці та дівчині!

1. Секрет успіху – прості рішення.  Чорні штани, біла сорочка, яскрава хустка чи шаль. Ось секрет бездоганного смаку.

2. Найкращий тренажер для того, щоб позбутися чоловічої ходи – спідниця на дві-три долоні нижче коліна.

Запам’ятайте: об’ємні рукави – гладка зачіска, коротке плаття – щільні колготки. Має бути лише одна активна зона. Зовсім не страшно, якщо це будуть ваші очі.

3. Ще Ів Cен-Лоpан помітив, що водолазка з високою горловиною – чудовий вихід з будь-якого делікатного становища. Вона красиво обтягує і підкреслює грyди, при цьому приховуючи від сторонніх подробиці.

Вибір облягаючих джинсів – дуже відповідальна історія. Джинси – як пластична опeрaція: можуть або фантастично поліпшити фігуру, або зовсім її зіпсувати.

4. Матерям дівчаток обов’язково треба вчити їх одягатися. Це помилка – думати, що жінка від природи знає, як правильно фарбуватися, одягатися, зачісуватися.

5. Будь-який наряд може розповісти про людину набагато більше, ніж вона сама цього хотіла б.

6. Якщо ви мрієте знайти свою другу половинку, уявіть чоловіка своєї мрії, в чому він одягнений і уявіть його супутницю. Ця вправа допоможе, коли підете вибирати одяг в магазині.

7. Пласка підошва – ознака домогосподарок і олігархів. Якщо Ви не належите ні до тих, ні до інших, терміново змініть пласку підошву на височенний каблук.

8. Речі школярки у гардеробі дружини погано характеризують чоловіка.

9. Кокo Шaнель говорила: «Для того щоб чудово виглядати, не обов’язково бути молодим».

10. Абсолютно ідеальна краса не приваблює. Для того, щоб привертати увагу, в абсолютно ідеальній красі повинна бути якась маленька неправильність.

11. Весільна церемонія – це або денна, або ж ранкова церемонія. Тому всі запрошені дами повинні бути одягнені в сукні пастельної групи, довжиною на долоню нижче коліна. Єдина жінка, яка в цей день демонструє довгу білу сукню – наречена.

12. Якщо у вас немає ні часу, ні бажання робити макіяж, то можна одягнути сонцезахисні окуляри і пов’язати голову шарфом в стилі шістдесятих.

13. У гардеробі кожної жінки одяг ділиться на три типи – для себе, для подруг і для чоловіків. Не варто плутати ці наряди. Якщо ви йдете на побачення, то наряд повинен підкреслювати різницю між грyдьми, талією і стeгнaми.

14. Перегляньте свою колекцію шарфиків, хусток і губних помад. Коли шарфик і помада звучать дуетом, то ви будете прекрасно виглядати, навіть якщо одягли той колір, який вам подобається, але не є вашим.

15. Якщо ваша спідниця чи плаття задирається вгору при ходьбі, вам обов’язково потрібен або інший фасон, або більший розмір.

16. Чудовий денний наряд для блондинки – сукня красивого блакитного відтінку з білими туфельками. Врахуйте, білі туфлі носять лише до п’ятої години.

17. Не буває масивних ніг, є погані колготки. Немає некрасивих жінок, є неграмотні перукарі.

18. Не бійтеся високих підборів. У магазинах можна знайти туфлі або чобітки на високих підборах, які будуть дуже зручними, і які можна носити з ранку до вечора.

19. Хороший смак потрібно тренувати щодня. Коли перестаєш це робити, то, скільки б тобі не було років, 19 чи 75, починається старість.

20. Взуття має бути не тільки зручним, але і витонченим. Якщо туфлі одного кольору зі штанами – це візуально подовжує ноги.

21. Класичний костюм може бути не тільки офісним, а й вечірнім, і для прогулянок, і для сніданку з чоловіком.

22. Якщо Ви одягаєте експресивне плаття, то обов’язково зробіть маленьку гладку зачіску, щоб не відволікати увагу від декору сукні.

23. Дарма чимало жінок бояться одягати на роботу атласні й оксамитові речі, вважаючи їх надто ошатними. Якщо ці речі будуть нейтральних кольорів, то їх сміливо можна назвати робочим костюмом.

24. Не соромтеся своїх форм. Все те, що дав вам Господь – красиво. А якщо це красиво, потрібно підкреслювати свої фоpми. Головне – робити це грамотно і зі смаком.

25. Коли хутряна річ і волосся починає зливатися воєдино, то хутро починає працювати як ваше волосся. Це виглядає смішно.

26. Для вечірнього наряду є правило: блищати має щось одне. Тобто або плаття, або аксесуари.

27. Якщо маєте зайву вагу, то підбори часом відіграють вирішальну роль, допомагаючи приховати недоліки фігури. Якщо ж цих недоліків немає, то неважливо, чи є підбори.

28. Мода – це не пір’я і стрази, мода – це коли спідниця добре сидить, коли штани подовжують ноги, коли жінка одягла сукню і літає над землею. Коли жінка взяла у руки нову сумку, у неї змінилося життя. Якщо жінка купила туфлі на гроші, відкладені на «чорний день», «чорний день» ніколи не настане. У цій системі координат нове плаття – інструмент для апгрейду себе самої, куди дешевший і безпечніший, ніж психотерапевти і aнтидепpесанти.

29. Як правило, із двох рівнозначних конкуренток на одну і ту ж посаду – обирають жінку на підборах.

«… Треба повірити у те, що ти реально гідна кращого. Потрібно перестати слухати про погане, покинути спілкування з вічно ниючими людьми, бо всі ці побутові проблеми – заразні. Якщо ти здорова, у тебе взагалі немає проблем: просто багато працюй, і все складеться. Всі рішення дуже прості. Товста? Сідай на дієту Майї Плісецької: «Не жeрти!» – і в момент схуднеш. Зачекалася принца? По-перше, полюби себе, і прискаче цілий полк на білих конях. І не шукай шляху «до себе, до успіху, до гармонії» і до іншої нісенітниці. Будь простішою. І купи нові туфлі».

30. Ви ніколи не помічали, що коли ви одягаєте обтягуючі штани, чоловіки одразу ж помічають ваші прекрасні очі і сліпучу посмішку? Добре одягнена людина – це та, на чий одяг не звертають уваги. На перший план виступає людина, її персоналії, її обличчя, її гарна зачіска. Саме в цьому полягає роль класичних базових речей.

31. Для того, аби у будь-якому віці виглядати привабливо і водночас елегантно, зверніться до класики: чорна спідниця-олівець, смокінг, шпильки, крихітна сумочка-клатч…

32. Якщо ви хочете йти вгору кар’єрними сходами, одягайтеся так, ніби ви вже там.

33. Сірий колір – найбільш французький у світі. Тож не сумнівайтеся: трикотажний комплект сірого кольору можна часто побачити удень на вулицях Парижа.

За матеріалами.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page