fbpx

3 чарівних дні в грудні 2018, коли можливо все! Оcь яk скoристатися їх силою

У грудні 2018 буде цілих 3 чарівних дня, коли неможливе стане можливим! Не пропустіть силу цих днів.

Грудень 2018 буде наповнений особливою енергетикою. Останній місяць 2018 року багатьом з нас подарує шанс виконати свої бажання до Нового року. Джерело

Варто знати всім, в які дні грудня 2018 наші бажання можуть здійснитися легко і просто. Досить буде просто висловити своє бажання вголос. Так що будьте уважні до того, що ви говорите в ці дні.

Одним з найсильніших днів грудня 2018 стане 7 грудня. Багато з нас відчують найсильніший прилив енергії в цей день. Це день для нових справ і починань. Якщо ви давно хочете щось зробити, але не наважуєтеся почати-це кращий день. У цей день легко виконуються матеріальні і фінансові бажання (бажаємо всім близьким і собі багатства в цей день).

Читайте також: ЗAМОЧІТЬ НОГИ В ОЦТІ ОДИН РАЗ В ТИЖДЕНЬ – І ПOБАЧИТЕ, ЯК ЗНИКАЮТЬ ВСІ ВАШІ ХВOРОБИ!

Не менш сильним днем стане 21 грудня 2018 року. Поєднання декількох астрономічних факторів зроблять цей день не просто сильним, а по-справжньому потужним. У цей день ні за що нікому не бажаємо поганого, навіть жартома-може повернутися вам бумерангом. Для виконання своїх бажань і загального поліпшення життя в цей день бажаємо миру і добра всім оточуючим. Вам повернеться позитивом в найнесподіваніший момент.

І звичайно ж 31 грудня 2018 останній день року. Один з найсильніших днів в році. У цей день мріємо на повну. Побажайте собі, щоб всі ваші мрії збулися.

Підведіть підсумки минулого року і подякуйте року за все хороше і погане. Звичайна фраза: «все погане-відпускаю, а все хороше-множу» володіє воістину чарівним ефектом. Запам’ятайте цю фразу і обов’язково скажіть її-і ви зможете переконатися самі, яким благополучним буде весь ваш рік.

You cannot copy content of this page