fbpx

3 найнебезпечніші знаки зодіаку. Будьте з ними обережні!

Серед усього зодіакального кола астрологи виділяють справжнісіньких лиходіїв.

Я попрошу вас, не брати всю цю інформацію близько до серця. Просто прочитайте, упевніться, що це неправда або правда, і живіть собі далі спокійно. Можливо, хтось насправді вважатиме цю статтю для себе корисною, впізнає в описі себе і зробить корисні висновки. Адже хто, як не ми можемо самі себе змінити.

Отже, астрологи рекомендують ні в якому разі не переходити дорогу цим знакам зодіаку, від гріха подалі. Образи вони точно вам не пробачать!

Перше місце – Скорпіон

Ну, про Скорпіонів, в принципі, давно говорять, що вони дуже складні і небезпечні в спілкуванні. Хтось їх виправдовує і стверджує, що Скорпіонів потрібно просто трохи краще зрозуміти, щоб ніколи не зіткнутися з їх помстою і злістю. А хтось реально обходить злісних Скорпіонів стороною. Людей, народжених під цим знаком зодіаку, астрологи не дарма ставлять на перше місце в рейтингу найбільш злих. Вся справа в злопам’ятстві Скорпіонів. Пам’ять у них дійсно гарна, так що вони прекрасно пам’ятають, хто і коли криво подивився в їхній бік. Якщо Скорпіон на когось образився, то відплата неодмінно буде, нехай не відразу, а набагато пізніше, навіть через 2-3, а то і 10 років, але зате вона буде мега витончена!

Друге місце дістається Козерогу

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, не здаються оточуючим такими вже злісними і небезпечними. Вся справа в тому, що Козеріг досить стриманий і холодний, і тільки йому одному відомо, що діється у нього на душі. А діється там справжнє божевілля! Збирають Козероги свої образи, збирають, на багато закривають очі, не спілкуються з тими, хто їм не до вподоби, але, варто їх тільки зачепити, вони вибухaють з великою силою, б’ючи кривдника в найбoлючіше місце. Так, Козероги завжди зайняті якимись справами, і у них немає часу вступати з ким би то не було в перепалку, і вже тим більше вигадувати підступний план помcти. Але часом вони дають слабину, дозволяють собі розслабитися, і починають гратися з людьми. Саме в такі моменти Козеріг здатний на безрозсудні і дуже жорcтокі вчинки. Навіть в сварці, здавалося б, безпричинній, Козеріг може так бoляче вколоти своїм ємним словом, що хочеться якомога швидше сховатися від нього. На щастя, відходять представники цього знака зодіаку досить швидко. Ну, погралися, і вистачить, можна далі йти працювати і вибудовувати свою кар’єру.

Третє місце займає Діва

Цей знак зодіаку вважається злим, тому що він досить прямолінійний у своїх висловлюваннях і словах. Ось, що думає, те й говорить. Ненависть, і інші почуття Діви, можна побачити неозброєним оком. До такої міри у них все, як на долоні! До речі, Діва дуже педантична навіть у виборі своїх власних ворогів. Бо, не кожен цього гідний! Єдиний плюс в тому, що Діва, якщо порівнювати її з Козерогом і Скорпіоном, набагато швидше відходить від плану помсти!

А тепер можна переходити до дискусії на цю тему! Бути може у вас зовсім інша думка, адже тільки поспілкувавшись з цими знаками зодіаку, можна робити якісь висновки. Як то кажуть, для всіх хорошим не будеш. А може, у вас є свій рейтинг справжніх лиходіїв по знаку зодіаку? Розповідайте, хто вам дуже сильно насолив, помcтився, чи зіпсував життя! Буду рада дізнатися вашу думку в коментарях!

You cannot copy content of this page