fbpx

36-річну Аніку запросили на зустріч однокласників, що дуже її здивувало, і ось що вона відповіла їм на своїй сторінці в Фейсбуці

Коли 36-річну Аніку зі Швеції запросили на зустріч випускників, вона не на жарт здивувалася. Враження від однокласників залишилися у неї не найприємніші.

Жінка описала свій досвід в Фейсбуці:

«Дорогий клас 9B, дякую за запрошення на наш 20-річний ювілей. Не можу повірити, що минуло вже стільки років з того часу, як ми закінчили школу. Іноді здається, все було вчора. Круто, що про ті роки у вас залишилися приємні спогади. Для мене той період до цього часу залишається найтемнішим в житті.

Ви, напевно, пам’ятаєте, що на восьмому році навчання я перейшла в інший клас? Лише для того, щоб не чути більше тієї тиші, якою ви висловлювали свою відразу, коли я просто йшла по коридору; щоб уникнути вашого тyпого сміху за моєю спиною і постійних холодних поглядів, які я не переставала на собі відчувати під час уроків.

Деякі з вас особливо постаралися. Найцікавіше в цих образах те, що вони ніколи не забуваються. Навіть після 20 років. Я все ще чую ваш пискливий голос в голові, який постійно нагадує мені про те, що я нічого не варта. Звичайно, всередині я знаю, що це не так.

Але зараз я впевнена – ви виросли в хорошими людьми. У деяких з вас вже є діти. Я сподіваюся, що вони ніколи не будуть прокидатися зі страхом в душі через те, що їм треба йти в школу. Ніхто цього не заслуговує.

“PS” До речі, замість того, щоб здати гроші на поїздку в Стокгольм, я пожертвувала 2000 $ організації, яка бореться зі шкільним цькуванням».

Після оприлюднення цього статусу, колишні однокласники Анніки написали їй листа з вибаченнями. Через 20 років їх відносини нарешті налагодилися.

Давайте поважати один одного!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page