fbpx

4 банани і 1/2 шоколадки – і нейкращий десерт на літо готовий

Солодкоїжки, яким до смаку банани, шоколад і горіхова паста, ніжні солодощі з морозилки припаде до смаку. Порційний банановий десерт виглядає приголомшливо. Такі ласощі здатні оцінити не тільки в домашньому колі, а й за святковим столом. У літню спеку для любителів бананів і шоколаду заморожений десерт стане відмінним засобом, щоб охолодитися, пише Своими Руками.

Основні інгредієнти:

  • банани;
  • шоколадна стружка або плитка шоколаду;
  • горіхова паста.

Кількість десерту безпосередньо залежить від наявності продуктів. Більш того, кулінарні експерименти вітаються: на власний розсуд можна вибрати горіхову пасту і шоколад. Чудовим доповненням, що дозволяє відкрити нові відтінки смаку, стануть подрібнені горіхи або кокосова стружка.

Нарізаємо банани шматочками, перемащуємо їх горіховою пастою за принципом сендвіча. Укладаємо на дошку, застелену пергаментом і відправляємо в морозилку приблизно на 1 годину. Після цього «сендвічі» легше буде мокати в шоколад. Якщо горіхової пасти вдома немає, або вона вам не до смаку – нічого страшного, смачно буде і без неї!

Розтоплюємо шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Дістаємо остиглі бананові заготовки, змочуємо їх з одного боку шоколадом і відправляємо в морозилку до повного застигання.

Читайте також: 1 літр молока, 200 мл сметани, 3 яйця –  і смачнючий домашній сулугуні готовий

Зробити такі ласощі можна про запас. Зберігати бананове чудо потрібно в закритому контейнері. При бажанні можна використовувати відразу кілька сортів шоколаду. Ніхто не завадить також доповнити солодощі шпажками для більшої схожості з морозивом.

Сподобалося? Обов’язково діліться з друзями!

You cannot copy content of this page