fbpx

4 пари знаків Зодіаку, які ніколи не розпадуться

Ніщо не здатне змусити їх перестати любити один одного кожен день, кожну годину і кожну хвилину … Любов буває дуже мінливою… Втім, ми це і так чудово знаємо. І будь-які відносини рано чи пізно проходять через нелегкі часи.

Певні типи особистості куди більше підходять один одному, ніж інші. Їм легше почати відносини, простіше зробити їх постійними, а якщо ми говоримо про ці чотири пари знаків Зодіаку, то ніщо не здатне змусити їх перестати любити один одного кожен день, кожну годину і кожну хвилину – навіть якщо вони сваряться і з’ясовують відносини.

Таких людей часто називають спорідненими душами, і та любов, яку вони відчувають – це щось набагато більше, ніж просто фiзична пpистpасть.

Отже, ось 4 пари знаків Зодіаку, які ніколи не розпадуться по своїй волі.

Овен і Риби

Всі ми чули фразу про те, що протилежності притягуються. В даному випадку це дійсно так. Ці знаки Зодіаку є практично повними протилежностями один одного. Але саме те, що вони такі різні, робить їх двома нерівними елементами мозаїки любові, які, тим не менш, ідеально підходять один до одного. Овен – хоч і простакуватий, зате старанний і цілеспрямований, а Риби – куди більш складна, креативна і інтуїтивна особистість.

І хоча ці знаки Зодіаку дійсно протилежні, вони відмінно підтримують і доповнюють один одного – так, що краще не придумаєш. У цих відносинах Овен доглядає за Рибами, піклуючись про те, щоб вони вчасно виконували всі завдання і нікуди не спізнювалися, а також бере на себе домашні турботи, ну а Риби завжди готові нагодувати Овна смачним морозивом, яке тільки-тільки завезли в магазин по сусідству, витягнути його на вихідних розвіятися кудись за місто і скласти в його честь натхненну поему. Іншими словами, Рибам достеменно відомо, що, якщо тільки працювати і ніколи не відпочивати, недовго і збожеволіти. Вони занадто люблять Овна, щоб дозволити цьому статися.

Якщо поглянути на цю ситуацію з боку, то ми побачимо, що ці знаки доповнюють один одного так само добре, як біла сорочка доповнює сині джинси.

Лев і Терези

Ще один класичний випадок притягування один до одного протилежностей, але тут різниця дещо інша – вона швидше в тому, як вони дивляться на життя. Леви прямолінійні, відкриті і часом занадто поривчасті. Вони часто спочатку роблять, а вже потім думають, і бувають дуже безрозсудними. Саме тому навколишні їх неабияк побоюються – адже втихомирити Лева і направити його кипучу енергію в позитивне русло здатні тільки Терези. Терези, на противагу бурхливим і буйним Левам – тихі і зібрані люди, що відрізняються високою емпатією, які вміють віртуозно розплутувати павутину чужих емоцій і служити свого роду громовідводом для палючих, немов блискавка, Левів.

Про їхні стосунки можна сказати, що у них, як і відносин попередньої пари, є дуже сильний симбіоз. Так, на Терезів час від часу нападають напади нерішучості – головним чином через те, що вони занадто багато думають. В цьому випадку Лев може послужити для них тим метафоричним стусаном під зaд, який допоможе прийняти, нарешті, хоч якесь рішення.

Леви роблять яскравішим будь-яке оточення, а Терези згладжують їх «гострі кути» завдяки притаманній їм практичності. Вони дійсно ідеально підходять один для одного, і доказом цього є їх чудові і шалено цікаві бесіди.

Діва і Водолій

Такі пари, як правило, дещо вищі від інших в інтелектуальному плані, і вони дуже цим пишаються. Ну і, крім усього іншого, вони настільки ж запекло оберігають один одного від усіх негараздів, як і люблять один одного. Їх любов настільки палка і гаряча, що їм не можна не позаздрити.

Якщо ж розглядати їх особистості не разом, а окремо, то Діва представляє собою отакого доктора Ватсона – вірного товариша і помічника Шерлока Холмса в особі Водолія. Діва спостерігає за навколишнім світом і помічає те, що оточуючі не беруть до уваги, а Водолій робить з усього цього такі висновки, яких, крім нього, не здатний зробити ніхто. Втім, на цьому їх відмінності і закінчуються, і починаються одні лише подібності.

Так, наприклад, суботньої ночі, коли всі інші парочки запалюють на танцполі в клубі або сидять в барі за стаканчиком-другим чогось міцного, ці парочки лежать на дивані, загорнувшись в затишний картатий плед, дивляться улюблене аніме, поїдають начос з тертим сиром і гострим соусом і пишаються цим. Їх спілкування завжди заворожує людей з боку, тому що вони можуть вічно переходити з однієї теми на іншу, і їм завжди буде, що обговорити.

Близнюки і Стрілець

Ця пара ніколи не розпадеться, бо її складові схожі як дві краплі води. І Близнюки, і Стрілець люблять проводити час на відкритому повітрі, обожнюють займатися чимось таким, що дає їм сплеск адреналіну, і їм дуже подобається відкривати щось нове. Їхні стосунки практично досконалі. Вони відправляються на пошуки пригод разом, разом забираються в якусь глухомань і практикують навички виживання – теж разом.

Читайте також: Знак зодіаку, який приречений на вічну самотність

Близнюки і Стрілець – якраз ті два знака Зодіаку, які обожнюють активний стиль життя і ні на секунду не захочуть, щоб їх відносини були нудними і банальними. З них ніколи не вийде стереотипної пари, що ходить по дорогих ресторанах і смакуює страви високої кухні – вони з куди більшою готовністю влаштують пікнік у лісі, де зможуть посмажити сосиски на паличках, запити трав’яним чаєм і поговорити про себе, про інших людей, і взагалі про все на світі.

За матеріалами – Клубер.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page