fbpx

4 типи жінок, від яких чоловіки тікають не озираючись

Є типи жінок, від яких чоловіки біжать, як від вогню, хоча й визнають цю справжню причину розриву дуже рідко.

Бруднуля. Проблеми у відносинах такого типу зазвичай починаються після рішення спільно жити або частих відвідувань залицяльника квартири своєї пасії. Бруднуля з’являється на побаченнях виключно доглянутою і намагається дотримуватися манер. Однак, у спільному житті постійно тримати в межах свою поведінку неможливо і тут чоловік бачить, яка його обраниця насправді.

Матуся. Жінка, яка завжди поруч і готова прийти на допомогу. Постійний контроль і надмірна турбота стомлює дорослого чоловіка, який зрештою припиняє бачити в дівчині об’єкт бажання, а бачить лише другу матусю.

Кар’єристка. Зазвичай у такого типажу кожен день розписаний похвилинно. І все життя підпорядковане контролю. Навіть стосунки повинні вписуватися в рамки її жорсткого графіка. Тобто, побачення завжди в один і той самий час, і тривають вони не більше відведеного для них строку.

Хороша дівчинка. Про такий тип жінок ще кажуть, що у неї “синдром відмінниці”. Вона хороша у всьому. Приємна співрозмовниця з вищою освітою, завжди охайно одягнена, не допускає лайки в своїй розмові і вульгарності в поведінці або одязі. Зазвичай, хобі у таких – вишивка хрестиком і читання. Чоловік поруч з нею вважає її занадто прісною і несправжньою.

Читайте також: У Росії раптово помeрла 15-річна спортсменка

Джерело.

You cannot copy content of this page