fbpx

4 знаки зодіаку, яким всі постійно заздрять

Людина – цікаве створіння. Замість того, щоб порадіти успіхам собі подібного, ми, навпаки, щиро бажаємо «щасливчику» якнайшвидшого краху. Також вона здатна відчувати почуття заздрості тоді, коли для цього немає приводів.

Астрологи з’ясували, що схильність заздрити кому-небудь, а також бути об’єктом заздрощів, багато в чому залежить від знаку Зодіаку. Чиї ж перемоги не дають іншим спокою?

Козеріг: звичайна людина так швидко розбагатіти не може

Активність, сила волі і наполегливість Козерога допомагають йому в найкоротші терміни досягати висот. Природно, з першим же тріумфом в оточенні представника знаку з’являються злі і дріб’язкові люди, яких він починає дуже сильно дратувати. У випадку з Козерогом заздрять всьому – і везінню, і силі волі, і твердості духу, і привабливій ​​зовнішності.

«Масла у вогонь» підливає і той факт, що представники даного знаку дуже сильно орієнтовані на кар’єру – тому, досить швидко стають людьми заможними. Самі Козероги практично ніколи не хизуються своїми грошима – проте знайомі не перестають «перемивати їм кістки», натякаючи на той факт, що без протекції або негожих вчинків не можна піднятися «з низів» настільки швидко.

Водолій: людина, яку всі люблять, і якому всі заздрять

Водолій – людина, у якої життя йде «без сучка і задирки». Він з неймовірною легкістю стає «своїм» в будь-якому колективі, майстерно генерує оригінальні ідеї. Саме вміння спілкуватися приносить представникам знаку негатив від безлічі заздрісників. Як правило, зло на Водоліїв таять особистості сірі, закомплексовані, що мають проблеми з соціалізацією.

Але представник знаку нічого не може з собою вдіяти. Його ніхто не вчив бути душею компанії. Так він і сам до цього ніколи не прагнув. Все ж виходить «само собою».

Лев: негативний «піар» – теж «піар»

Гордість і впевненість в собі підносять Львів над усіма представниками Зодіаку. Хижаки завжди поважні, доглянуті, інтелігентні, аристократичні. Вони часто перебувають в центрі уваги, користуються популярністю у протилежної статі. Подібні успіхи і манера поведінки призводять до того, що Львів починає ненавидіти 90% оточення. Однак «хижак» на подібне не ображається – сам факт, що про нього говорять (нехай навіть і в негативному ключі) тішить Его «лева» і підвищує його самооцінку.

Підступи і інтриги заздрісників не завдають Леву рівно ніякої шкоди. Адже він просто вище всяких пересудів.

Близнюки: «не хотіли бути кращими, але стали»

«Подвійний» знак має вроджений талант виглядати бездоганно, ніколи не дивлячись в дзеркало, завойовувати симпатію людини з двох фраз, а також створювати шедеври в ледь освоєних сферах діяльності. Незважаючи на те, що Близнюки не настільки самозакохані, як Леви, і не настільки прискіпливі, як Діви, з багатьох життєвих ситуацій вони виходять переможцями.

Даний факт викликає шквал емоцій і обурення. Подібне дуже прикро, адже самі по собі Близнюки – знак дуже доброзичливий і добрий. Вони ніколи не стануть мстити або відповідати агресією на агресію. Досить часто велика кількість ненависників виводить представників цього знаку з колії – вони не знають, як протистояти натиску негативної енергетики.

Чужі досягнення – не привід заздрити кому-небудь

Заздрість чорнить людську душу. Тому, успіхи ближнього – не привід бажати йому зла. Це можливість зайвий раз переглянути власні «стратегії щастя», а також стимул змінити себе на краще.

You cannot copy content of this page