fbpx

4 Зодіакальні пари, які разом живуть як кішка з собакою, але один без одного дихати не можуть

Відносини, засновані на пристрасті, часом нагадують американські гірки: моменти ідилії в них часто змінюються бурхливим ураганом не завжди позитивних емоцій. Спори, конфлікти і розбіжності стають настільки частими, що обоє з пари приймають усвідомлене рішення розійтися або хоча б просто відпочити один від одного, побути в тиші і спокої.

Але через деякий час обоє розуміють, що не можуть один без одного жити, починають нудьгувати навіть за сварками і сутичками, які дають ні з чим незрівнянні емоції. Це можна назвати витонченою залежністю, коли більше всього на світі хочеться розірвати відносини, і більше ніколи не бачити другу половину. Але вже через годину, ми готові віддати, що завгодно аби знову опинитися в обіймах коханої людини.

Про них неодноразово говорять – живуть як кішка з собакою, але як не дивно, найчастіше саме це допомагає парочці довгий час тримати емоції на максимальному градусі, не даючи згаснути почуттям.

Найчастіше така модель відносин спостерігається між представниками певних знаків Зодіаку, мова про які піде далі в статті.

Рак – Лев – в даному випадку Місяць і Сонце дають не затемнення, а яскравий союз, побудований на надзвичайній емоційності пари. Парочка дійсно не соромляться відкривати одне одному свої емоції ні в звичайному житті, ні в процесі близькості, що наповнює ці моменти неймовірною пристрастю. Обоє беззавітно люблять і піклуються одне про одного, але гармонія триває лише до тих пір, поки увага тривожного Рака не перетворюється в гіперопіку, що буває часто і дратує незалежного за своєю природою Лева.

Він же, в свою чергу, турбує Рака своїми різкими творчими поривами, на поводу у яких легко може дозволити собі втратити нажиту стабільність. Часто за численними розбіжностями слідує розставання, що полегшує існування обох знаків, але лише на короткий час.

Незабаром Лев починає сумувати за турботою Рака, та й йому важко відвикнути від почуття, що він особливий, яке йому дарував Лев. Пара сходиться знову, відновлюючи ідилію, якій через час знову судилося бути порушеною в силу надмірної різниці характерів партнерів. Вони як кішка з собакою які бігають по замкнутій території своєї любові, навіть не думаючи вирватися на свободу.

Овен – Стрілець – неймовірно палкі і емоційні, в парі вогонь кожного з них зливається в одну потужну і яскраву пожежу, загасити яку не здатний ніхто, навіть вони самі. Овен і Стрілець захоплюють один одного в різноманітні пригоди, разом пробують все нове і незвичайне, ніколи не зупиняються на досягнутому – саме загальні схильності і погляди на життя міцно склеюють їх відносини, які насправді зовсім не безхмарні.

Вперті і напористі вони часто сперечаються через дрібниці, причому жоден з них не прагне поступитися іншому. З огляду на їх імпульсивності суперечки швидко переростають в скандали, якими з кожним днем ​​рясніє цей союз. Стрілець і Овен тримають один одного в напрузі і не дають розслабитися, але прекрасно розуміють, що спокій – це не для них, і продовжують насолоджуватися спільним життям на пороховій бочці.

Взаємне тяжіння Діви і Близнюка засноване на їх протилежності, яка і скріплює відносини між ними, якщо такі все ж виникають. Близнюкам подобається пізнавати нові глибини, а натура Діви в стосунках розкривається тільки так: повільно і поступово.

Діву ж, до її власного подиву, привертає якийсь сумбур, який Близнюки вносять в її бездоганне, розмірене існування, рятуючи тим самим від нудьги. Але коли цей сумбур набуває особливо великі масштаби, що цілком в дусі відчайдушних Близнюків, вона починає закликати до розсудливості і читати нотації, що її партнер просто ненавидить.

Якщо члени цієї пари не дуже сентиментальні, вони розходяться без бажання відновити відносини, але все ж є чимало випадків, коли тяжіння між Близнюками і Дівами виявляється сильнішим за будь які перепони, адже інтуїтивно обидва відчувають, що нездатні дихати і існувати одне без одного: Близнюкам – привчання до дисципліни, Дівам – яскраві емоції, одержувані від взаємодії з навіженим партнером.

Під впливом один одного Терези і Скорпіон з плином часу в повній мірі розкривають закладений в них потенціал і допомагаючи розквітнути талантам партнера. Замкнутий Скорпіон починає частіше вилазити з панцира, захоплюючись такою контактною людиною, як Терези, які пізнають весь спектр пристрасті і долучаються до привабливої для них екзотики притаманної екстремальним Скорпіоном.

Однак виниклі між ними протиріччя часом виявляються непримиренними, що перекриває всі плюси цього союзу. Починаються одвічні метання, сварки як кішки з собакою, вони кидаються гучними фразами, кричать про розставання, а через кілька хвилин вже не в змозі дихати без коханої людини. Найбільше Терезів ображає відчуженість Скорпіона, що виявляється у відповідь на їх надмірну цікавість.

Сварки між цими людьми виходять феєричними, і після кожної з них вони думають, що повністю готові розійтися, але потім ці пристрасні натури миряться і розуміють, що не хочуть зупиняти хімічну реакцію між ними. Так вони і продовжують жити – на вулкані, стомлені нескінченними спалахами, але все ж не бажають це припиняти.

You cannot copy content of this page