fbpx

5 автомобілів, які неможливо продати на вторинному ринку

Якщо у вас немає бажання довго возитися з продажем, то в бік цих машин краще за все не дивитися.

Їх досить складно продати навіть за низькою ціною. Якщо ж продаж відбудеться, то на це може піти кілька місяців.

Очікувати стільки часу зможе далеко не кожен власник уживаного автомобіля, пише видання ” Твоя Машина”.

5. Nissan Pathfinder

Після заміни рамного автомобіля, що відноситься до минулого покоління, цим кросовером, помітне падіння продажів. Машина втратила харизму і стала одним з багатьох кросоверів для США – непримітних песимістичних транспортних засобів.

Незважаючи на те, що моделі Highlander дана обставина продаватися не заважає, статистика реалізації Ніссана була зіпсована тим, що машину оснастили варіатором: не передбачено «автомата» чи «механіки». На «вторинці» попит на цю машину знаходиться на дуже низькому рівні.

4. Nissan Patrol

Подібна ситуація з Patrol. Ця машина вже перестала виступати в якості пройдисвіта, за допомогою якого можна їздити по бездоріжжю. Однак вона стала транспортним засобом, на якому шейхи підкорюють піщані дюни. Якщо на нову машину є деякий попит, оскільки багато хто не хоче Toyota Land Cruiser, на вторинному ринку Patrol популярністю не користується.

Процес продажу такого автомобіля здійснюється тривалий час, істотно скидаючи ціну. Не останню роль тут грає невисока надійність і ніжність силового агрегату.

3. Volvo XC90

Незважаючи на той момент, що даний автомобіль не характеризується такими проблемами, як попередні варіанти, він вважається одним з оптимальних версій для використання в родині. Однак і у цієї машини є певні проблеми з реалізацією. Це пов’язано з тим, що автомобіль дещо переоцінений. Швидше за все, це обумовлено його споживчими якостями, і багато продавців старих машин при виставленні ціни орієнтуються на вартість нового аналога.

Важливо відзначити, що за ціною XC90 є можливість покупки BMW X5. Єдиним способом швидкої реалізації цієї моделі може бути значне зниження ціни на неї.

2. Lexus RX 450h/400h

Виникають великі труднощі з продажем на «вторинці» гібридного кросовера, який знаходиться в старому стані. Це пов’язано з тим, що через 5-10 років батарея втрачає свої експлуатаційні можливості, а робити їй заміну – клопітка і недешева справа. Тому автолюбителі не особливо цікавляться такими машинами. Якщо ж на «вторинці» пропонується ця модель, що не оснащена гібридним силовим агрегатом, то попит на неї досить високий.

1. Kia Mohave

Що відбувається з корейським рамним позашляховиком, сказати досить складно. Швидше за все, він вже застарів, в порівнянні з новими версіями цієї моделі. Можливо, у нього не такий рівень комфорту, як у інших рамних конкурентів. Експерти вважають, що він не підходить для сильного бездоріжжя. Але факт, що такі автомобілі можна продавати тривалий час, оскільки рівень попиту на них практично знаходиться на нульовій позначці.

Слід мати на увазі, що перед придбанням транспортного засобу на «вторинці», слід звертати увагу на документи, оскільки існує чимало шахраїв, які можуть “впарити” крадену машину. Крім документів, важливо ретельно вивчити стан автомобіля в технічному плані. Для цього слід звернутися до кваліфікованих фахівців, щоб вони оглянули машину. Не можна передавати гроші, поки угода не буде оформлена відповідно до закону. Інакше доведеться задовольнятися іржавим залізом, на яке постійно потрібно буде витрачати великі гроші.

Опубліковано 17 січня 2019 року

You cannot copy content of this page