fbpx

5 імен чоловіків, які розлучаються найчастіше

Деякі чоловіки розлучаються частіше за інших і за своє життя встигають побути чоловіками відразу для декількох жінок.

Микита

Власники цього імені самі ж стрaждaють від своїх необачних вчинків.

Коли Микита закоханий, він буквально і фігурально носить свою кохану на руках. У такому стані він може з легкістю зробити пропозицію, а через декілька місяців після весілля втекти, тому що все дуже серйозно. а він ще не готовий і хоче просто насолодитися життям.

Ян

Чоловіки, що носять це ім’я, відрізняються волелюбністю. Вони розуміють, що шлюб – річ обов’язкова, але не розуміють всієї відповідальності такого союзу. Коли цукерково-квітковий період закінчується, спільне життя стає для Яна золотою кліткою, і він починає боротися за втрачену свободу.

Геннадій

Дане ім’я наділяє його володарів тотальною невпевненістю в собі.

Такому чоловікові складно виявляти тепло і ласку, адже його думки більше зайняті тим, наскільки ж сильно він вас не достойний … Така байдужість не подобається жінкам, тому Геннадії залишаються в самотності частіше за інших. Деякі навіть самі пафосно йдуть, щоб не псувати вам життя.

Данило

Чоловіки, які отримали це ім’я, відрізняються підозрілістю. Так-так, якщо ви вибрали Данила, то можете бути готові до перегляду вашої переписки.

Цьому чоловікові важливо знати, що у вашому житті є тільки він, і крапка. Втім, навіть якщо жінка не дає приводу в чомусь себе підозрювати, він рано чи пізно дасть цей привід сам, тому що з вірністю у Данила проблеми.

Денис

Чоловіки на ім’я Денис воліють жити в розкоші, їм подобається жіноча увага і різноманітність партнерів.

Розгульний спосіб життя Дениса не в’яжеться з шлюбом, якщо ж це все-таки трапляється, то довго такий союз не проживає, жінка не витримує.

За матеріалами: kolobok

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page