fbpx

5 імен для дівчат, які захищатимуть їх все життя

День народження людини має свій вплив на її долю. Але не тільки день. Як виявилося, місяць теж впливає на нього. Про гороскопи взагалі мовчу.

Іноді прийнято давати дітям імена родичів, які дуже нам дорогі, але, як правило, уникають імені пoмepлої людини, остерігаючись того, що дитину спіткає та ж доля.

Отже, є імена, які є відмінними оберегами для її власниць.

Ці жіночі імена захищають своєю силою і не дозволяють їм потрапити в бiду. Які ж це імена?

1. “Олександра”

Це прекрасне ім’я, яке має в собі силу надійності. Таке ім’я захищає свою власницю, дарує особливу силу, яка буде якимось незрозумілим для нас чином, не дозволяти зробити їй крок в неправильну сторону. Вони дуже подобаються чоловікам і є ризикованими натурами.

2. “Вікторія”

Її ім’я перекладається, як “переможниця”. Вона виходить сухою з води, буде йти все далі і вище, тому що її більше не зупинити. Енергія такої людини не підводить, її активність і привабливість гідні захоплення. Вона завжди буде віддавати перевагу сильним і забезпеченим чоловікам, адже поруч повинен бути саме такий!

3. “Ірина”

Ця жінка швидко прийме рішення, чи піде на всі ризики і наведе порядок, де потрібно. Вона сама буде себе захищати і захистить будь-кого, хто поруч. Сила волі і енергетика, якою вони володіють, буде рятувати їх в найнеймовірніших ситуаціях. Вона буде дарувати лише приємні спогади.

4. “Олена”

Це ім’я означає “світла”, і підходить всім успішним жінкам. Вони нерідко займають керівні посади і вміють знайти вихід з будь-якої ситуації. Вони не тільки хороші керівники, а й відмінні дружини. Їх ім’я огортає їх захистом протягом усього життя.

5. “Тетяна”

Сильна жінка, рішучий характер і самовпевненість! Все, що їй дано від природи, буде оберігати її. Вони ніколи не здаються, завжди йдуть вперед, не дивлячись ні на що! Є мета – завжди знайдуться можливості! Вони також прекрасні мами!

За матеріалами.

03/09/2019

You cannot copy content of this page