fbpx

5 найщасливіших образів у сновидіннях

Є сни, які обіцяють щастя і швидке рішення проблем. Це не забобон; дійсно, в підсвідомості приховані архетипи, символи, яким десятки тисяч років. Є символи щастя, які з давніх часів віщували щось хороше; зцілення, порятунок, звільнення, набуття достатку, любові і радості. Іноді тільки сновидіння і давали надію людині, дозволяли їй протриматися в скрутному й небезпечному становищі, знайти сили для терпіння або боротьби. Коли немає надії в реальному світі, вона може прийти уві сні і освітити наше безпросвітне життя сонячним промінням! Все буде добре, порятунок близько!

Сонячний промінь, сонячне світло – це найщасливіший і найобнадійливіший символ уві сні. Залита сонцем кімната або поляна в лісі, сад в променях сонця, сонце на небі, – все це провісники щастя. Сонце у всіх народів було символом Верховного Божества, воно давало світло і тепло; сонце – це саме життя! Це найдавніший архетип щастя. Побачити уві сні сонячний день – дуже хороший знак.

Бачити прозорі води моря або океану – прекрасний сон. Плисти по чистих водах або просто дивитися на них – це до набуття здоров’я, успіху, гармонії зі світом і з людьми. Чиста вода символізує чисту енергію. Це життя, це здоров’я і сили. Ви отримаєте потужне «підживлення» найближчим часом; сили повернуться до вас. Ваш ресурс заповнюється, енергія прибуває.

Квітучий сад і взагалі здорові, живі рослини і квіти – символ благополуччя, що наближається. Взагалі яскраві фарби в такому сні означають поліпшення вашого емоційного стану. Можливо, ви відчуваєте підсвідомо зародження любові; почуття вже виникло, ви когось любите, хтось любить вас, – але свідомість ще не знає про це. Тільки душа знає, ось і посилає вам стародавні образи щасливого кохання.

Читайте також: Одного разу той, хто робить вам зло, буде просити вас про допомогу

Коштовне каміння та золото обіцяють успіх і багатство. Цей символ простий і зрозумілий, його і розтлумачувати не треба. І, як не дивно, образ екскpементів теж обіцяє баг

атство. Ще великий Фрейд ламав голову над тим, чому гній, так би мовити, символізує гроші. Придумав цілу теорію, але люди і так примітили – екскpементи сняться до грошей, і все тут!

Щасливий образ – політ уві сні. Він віщує швидке звільнення від проблем і труднощів, які вас мучили. Сюди ж відноситься відмикання дверей, просування через вузький прохід, підйом на ліфті або по сходах. Також, підйом – це хороший символ, щасливий. І будь-яке «проходження» – символ звільнення і подолання.

Є чимало щасливих символів; у кожного вони свої. Але це – архетипи, древні символи, які десятки тисяч років зберігаються в «колективному несвідомому» людства. Ці щасливі образи дають сили і надію – скоро все буде добре!

Автор – Анна Кір’янова(психолог)

Опубліковано 23 січня 2019 року

You cannot copy content of this page