fbpx

5 простих кроків до осиної талії: перші результати – через 3 тижні

Життя у багатьох з нас розписане по хвилинах, і іноді буває важко втиснути в рутину тренування і здорове харчування. Сидячий спосіб життя, їжа на ходу або вечорами – в результаті і з’являються ці зайві кілограми, які так легко набрати, але так важко скинути.

Пропонуємо вашій  увазі міні-тренування, яке допоможе вам зміцнити прес і позбутися від зайвих кілограмів. Тренування було створена японським тренером – фахівцем по зниженню ваги, Тамайо Арья, і воно допоможе вам перетворити пузіко в підтягнутий живіт.

Тамайо Ар’я – сертифікований інструктор з йоги в Японії, вона почала займатися йогою і перетворила своє тіло в те, чим вона пишається. Йога допомогла їй вести більш правильний спосіб життя, зміцнивши її тіло і розум. Її девіз для досягнення результату – самоорганізація і наполегливість.

Хитрість вправи полягає в тому, щоб напружувати м’язи живота і спини і таким чином запобігти накопиченню зайвої ваги. Особливо стійка зайва вага утвориться після 40 років через гopмональні зміни. У літніх людей жир накопичується в області живота, а спалювання зайвої ваги в цій області потребує колосальних зусиль.

Проте, вік не повинен перешкодити вам отримати підтягнуте тіло, про яке ви мріяли. Трохи зусиль і мотивації – і досягнення цієї мети можливе і реальне. Ось покрокова інструкція по виконанню вправ, розроблених Тамайо для тонусу вашого живота і розрахованих на три тижні занять.

Крок 1.

Перш ніж приступити до тренувань або вправ, завжди розігрівайте м’язи. Ви можете використовувати килимок для йоги, щоб зробити розминку, а потім почати вправи. Почніть з того, що покладіть руки на стегна, широко розставивши ноги.

Крок 2.

Потім покладіть руки на коліна і нахиліться до оптимального рівня, зберігаючи спину прямою. Ви почнете помічати напругу в м’язах стегон. Мета цієї вправи – не тільки попрацювати над животиком, а й зміцнити м’язи стегон. Виконуйте кожен крок повільно, щоб відчути напругу в стегнах.

Крок 3.

Ця вправа зосереджена на основних м’язах, тому почніть нахилятися вперед і згинайте тулуб вліво з правим плечем. Виконуючи цю вправу, ви відчуєте, як напружуються м’язи преса, стегон і спини. Утримуйте позицію протягом трьох секунд і поверніться в попередню позицію.

Крок 4.

Поверніться у вихідне положення і дозвольте своєму тілу розслабитися протягом декількох секунд, роблячи глибокі вдихи.

Крок 5.

Повторіть крок 3, але в зворотному напрямку. Поверніть своє тіло в праву сторону лівим плечем. Затримайтеся в позі на 3 секунди, перш ніж повернутися в початкове положення. Не забувайте регулярно вдихати і видихати.

Читайте також: Одна вправа, 4 хвилини на день, 28 днів – і у Вас зовсім нове тiло!

Виконання пари підходів цих вправ зміцнить м’язи преса, додасть гнучкість і підтягне м’язи. Оптимально робити два підходи по 10 повторень кожен день. Зіставте цю вправу з ходьбою і здоровою дієтою, і вже через кілька тижнів ви почнете помічати результат.

За матеріалами.

Опубліковано 10 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page