fbpx

5 рецептів розкішних салатів з яєчними млинцями

Салат з млинцями полюбився абсолютно всім. Адже, як правило, такі салатики дуже ситні, соковиті і дуже смачні.

Салат “млинець”

Пропонуємо вам спробувати приготувати дуже смачний і незвичайний салат з млинцями. Він прекрасно підійде до сімейної вечері або до святкового столу.

Складові:

– Копчена ковбаса – 200 гр.

– Твердий сир – 70 гр.

– Огірок солоний – 2 шт.

– Часник – 4 зубчики

– Яйця – 4 шт.

– Крохмаль – 1,5 ст. ложки

– Майонез – 3-4 ст. ложки

– Сіль – одна щіпка

– Рослинна олія – ​​для смаження

Приготування:

Приготувати тісто для яєчних млинців. У миску розбити яйця, додати дрібку солі, всипати крохмаль. Всю цю масу збити блендером до однорідності. Наше тісто готове.

Почати смажити млинці. Сковороду поставити на плиту, буквально маленьку крапельку рослинної олії влити в сковороду, змастити силіконовим пензликом, щоб млинці не прилипали. Влити в сковороду тісто за допомогою ополоника або глибокої ложки. Млинці повинні вийти тоненькими.

Як тільки яєчна маса схопиться, можна млинець перевертати, смажити з іншого боку. Як тільки млинець підрум’яниться можна знімати його зі сковороди. І так випікати млинці зі всієї кількості тіста.

Нарізати копчену ковбасу тонкою соломкою, далі нарізати яєчний млинець. Згорнути його рулетом, нарізати на тонкі пластики. Ковбасу, млинчики відправити в миску. Знадобитися терка для корейської моркви. На ній потрібно натерти солоні огірки з твердим сиром. Тертий сир з огірком відправити в миску, все перемішати.

Для заправки салату в майонез видавити часник. Все добре перемішати, відправити заправку для салату. Все ретельно перемішати.

Готовий салат викладати на блюдо. Довільно прикрасити і можна подавати до столу.

Млинці з копченою куркою – дуже смачний салат.

Салат з млинцями і копченою куркою можна готувати хоч кожен день, його унікальний смак анітрохи не набридає.

Складові:

– Філе куряче копчене – 250 гр.

– Селера стеблова – 2-3 стебла

– Яйце куряче – 2 шт.

– Борошно – 1 ст. ложка

– Рослинна олія – ​​1 ч. ложка

– Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Яйця розбити в глибоку ємкість. Всипати сіль, перець за смаком. Збити віночком до піни. Всипати просіяне борошно, ще раз збити віночком. Змастити рослинною олією сковороду. Почати пекти млинці. Обсмажувати млинці з обох боків до рум’яної скоринки. Загалом має вийти близько трьох млинців. Дати їм охолонути.

Поки млинці остигають, нарізати копчене куряче філе брусочками або великими кубиками. Помити стебла селери, нарізати їх шматочками. Додати в ємкість до курячої нарізки.

Охолонувші яєчні млинці викласти один на одного, згорнути рулетом, нарізати смужками, викласти в ємкість. Додати туди ж сіль, перець за смаком, майонез обраної вами жирності або сметану, якщо будете відразу подавати до столу. Акуратно перемішати.

Викласти салат з млинцями і копченою куркою на блюдо або в тарілку. Подати до столу.

Салат “млинці з кукурудзою”

Хочу поділитися з вами рецептом відмінного салату з куркою, кукурудзою і яєчними млинцями. Привернув він мене в першу чергу набором продуктів для його приготування. А виходить він дуже смачним і ситним.

Складові:

– Грудка куряча – 500 гр.

– Яйця курячі – 7 шт.

– Кукурудза консервована – 1 банка

– Цибуля зелена – 1 пучок

– Крохмаль – 1,5 ст. ложки

– Майонез – за смаком

– Сіль за смаком

– Перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Курячу грудку відварити до готовності в підсоленій воді. Приблизно 20 – 25 хвилин після закипання. Після того як вона готова, дістати з каструлі, остудити.

Готове куряче філе нарізати на дрібні шматочки. Почати готувати млинці. Розбити яйця в чашку, трохи збити міксером. Додати крохмаль, трохи посолити. На розігрітій сковороді почати смажити млинці з двох боків до золотистої скоринки. Тепер остудити їх, нарізати на 4-5 широких смужок. Потім нарізати соломкою.

Зелену цибульку дрібно накришити. З кукурудзи злити рідину. Тепер зібрати наш салат, змішавши всі інгредієнти. Заправити його майонезом або сметаною, кому як подобається. Наш салат готовий, можна подавати до столу.

“Млинці з копченою ковбасою” – цікавий салат

Ніжний і смачний закусочний салат з яєчними млинцями і копченою ковбасою з пікантною ноткою часнику.

Складові:

– Ковбаса копчена – 150 гр.

– Свіжий огірок – 1 шт.

– Яйце куряче – 5 шт.

– Олія – ​​1 ст. ложка

– Майонез – 2 ст. ложки

– Сметана – 2 ст. ложки

– Часник – 2-3 зубчики

– Зелень – за смаком

– Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Яйця розбити в глибоку миску. Посолити, поперчити і збити віночком. Спекти з яєць тонкі млинці. Сковороду треба добре розжарити на плиті, перший раз – з олією. Наступні рази олію не додавати. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору. Коли млинці будуть готові, дати-їм охолонути.

Поки млинці остигають, нарізати копчену ковбасу, огірок смужками. Ножем подрібнити часник із зеленню. Млинці охололи. Скласти всі млинці навпіл, ще раз навпіл і нарізати з куточка смужками.

У глибокій мисці змішати ковбасу, млинці, огірок. Додати подрібнений часник із зеленню. Додати сметану, майонез. Перемішати салат. За необхідності підсолити, поперчити. Салат з млинцями і копченою ковбасою готовий.

Сирний салат з млинців

Пропоную рецепт ніжного і ситного салату з м’ясом курки, свіжим огірком і сирними млинцями. Приготуйте цей салат, я впевнена, що він стане частим гостем на вашому столі.

Складові:

 салат:

– Філе курки (відварене) – 100 гр.

– Свіжий огірок – 160 гр.

– Яйце – 2 шт.

– Сир (твердого сорту) – 50 гр.

– Сіль за смаком

– Перець чорний мелений – за смаком

– Рослинна олія – ​​для змащування сковороди

заправка:

– Соєвий соус – 2 ст. ложки

– Оливкова олія (або соняшникова) – 3 ст. ложки

– Сік лимона – 2 ч. ложки

– Гірчиця столова – 1 ч. ложка

– Часник (за бажанням) -2 зубчики

– Цукор – 0,5 ч. ложки або по смаку

додатково:

– Кунжут – 1 ч. ложка

приготування:

Приготувати сирний млинець. У ємкість збити яйця, додати сіль, перець, добре збити виделкою або ручним віночком. Додати натертий на дрібній тертці сир, перемішати. Сковороду з товстим дном змастити олією, розігріти, вилити в неї масу з яєць і сиру. Підсмажувати млинець на помірному вогні з одного боку.

Потім перевернути, підсмажити з іншого боку. Готовий млинець викласти на тарілку, дати охолонути. Відварене куряче філе розібрати на волокна і викласти в салатник. Остиглий млинець нарізати тонкими смужками, додати в салатник.

Огірок нарізати соломкою, відправити в салатник до решти нарізаних інгредієнтів. Перемішати. Приготувати заправку для салату. У миску налити соєвий соус, додати цукор, гірчицю, сік лимона, розмішати. Влити оливкову олію, додати подрібнений часник, перемішати до однорідності.

Готову заправку вилити в салат, акуратно перемішати, прибрати в холодильник на 1 годину, щоб салат настоявся. Смачний соковитий салат з сирними млинцями готовий, зверху посипати кунжутом.

Смачного!

You cannot copy content of this page