fbpx

5 стильних стрижок для тонкого волосся(фото)

Стильно модно молодіжно!

Ці стрижки не тільки в моді в 2019 році, але і вигідні там, що додадуть об’єму тонкому волоссю.

Багатошарова стрижка на довге волосся

Довге волосся з рівним зрізом, навіть густе від природи, не виглядатиме таким. Велика вага зачіски краде весь об’єм. Що ж робити, якщо ти хочеш носити довге волосся, але також бажаєш додати йому об’єму?

Прикореневий об’єм подарує багатошарова стрижка. Щоб зачіска не виглядала, як гриб або шапка, шарів повинно бути як мінімум 3: перший рівень – на лінії підборіддя, другий – на рівні плечей, третій – по лопаток.

Асиметричне каре

Русяве волосся у більшості дівчат слов’янської зовнішності, рідко буває густим. Воно найчастіше рівне, як шовк, але це не завжди так добре, як звучить. Рівна текстура не додає об’єму і рідко тримає локони або начісування без суперстійких засобів для укладки.

Кращою стрижкою для тонкого волосся стане асиметричне каре. Тільки асиметрія повинна створюватися за рахунок укороченої потилиці, а не за допомогою дисбалансу сторін.

Французький чубчик

Якої б довжини і текстури не було твоє волосся, яку б стрижку ти не носила, ця маленька деталь – французький чубчик, – додає неймовірного об’єму тонкому волоссю.

Головне правило – рівні чубчики обтяжують зачіску, роблять волосся ще більш тонким, так як створюються з волосся від маківки.

Тобто, по суті, ти забираєш частину волосся, якого і так не багато. Для більш м’якого, більш романтичного лука, для красивої текстури і прикореневого об’єму вибирай французьку чубок з рваним зрізом.

Подовжена Пікс

Звучить дивно, але факт: більш короткому волоссю легше надати об’єму. Воно легке і його швидко укладати. Навіть дуже тонке волосся виграшно виглядатиме з короткою стрижкою.

Багатошарова подовжена стрижка візуально зробить тонке волосся більш товстим і густим, ніж воно є насправді. Для укладання навіть фен не потрібен. Просто вимий волосся і нанеси на напіввологі пасма текстуруючий спрей. Помни локони руками, щоб створити бажану текстуру.

Подовжений боб з рваними пасмами

Довге волосся може зробити зачіску плоскою, тому, якщо у тебе тонке волосся, вибирай стрижки до плечей або трохи вище. Подовжений Рейзер-боб – ідеальний варіант, особливо на 2019 рік.

Прямий зріз може надавати об’єм не в тих місцях, де потрібно. Для прикореневого об’єму пасма повинні бути рваними. Так волосся здаватиметься густішим. Уникай звички надавати локонам занадто багато текстури, так велика кількість шарів буде виглядати пишно і безглуздо.

Також варто відзначити, що є один універсальний прийом укладання, який надає об’єму навіть довгому тонкому волоссю з рівним зрізом. Спосіб простий: бери тонкий гребінь і поділи волосся боковим проділом.

Щоб укладка підійшла до форми твого обличчя, підкресливши його переваги і приховавши недоліки, орієнтуйся по бровах. Так, тобі не почулося. Є два вектора: один по початку брови, другий – по арці. Проділ повинен йти чітко по одній з цих ліній.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page