fbpx

5 знаків Зодіаку, чиє життя розвернеться на 180 градусів у грудні 2022 року

Фахівці вважають, що перший місяць зими буде дуже неспокійним.

Астрологи попереджають про те, що у п’яти знаків Зодіаку життя в перший місяць зими може розвернутися на 180 градусів, навіть якщо вони просто хочуть спокою та домашнього затишку. Річ у тім, що зірки пророкують тривожний грудень, а це означає, що настає час змін.

Рак

Забути про робочі турботи та звернути увагу на свою сім’ю – ось, що радять зірки представникам знаку. Близькі, що залишилися на певний час без турботи, здатні наробити бід, а розбиратися з проблемами, що виникли, доведеться Ракам. Тому краще витратити на них трохи часу, щоби не шкодувати потім.

Незначні події приведуть їх у грудні до глобальних змін у житті, а якими вони будуть, залежить тільки від удачливості та зосередженості Раків.

Так, на роботі відбудеться раптове відрядження, яке виллється у великий проект. Відповідальність буде величезною, а результат – ще більшим. Неймовірно, але Раки зможуть змінити роботу та спосіб життя, і зустрінуть Новий рік у зовсім іншій, незвичній атмосфері.

Близнюки

Їхнє життя з волі зірок може розвернутися у нове русло. Але боятися змін Близнюкам не варто: їхня планета-покровитель, Меркурій, поверне всі зміни найсприятливішим способом. Найкращим стане розвиток подій на роботі. Тут нестандартність підходу Близнюків дозволить їм ухвалити ефективне рішення в рамках проєкту, що дозволить представникам знаку піднятися рівнем вище в очах колег.

Допитливість підопічних Меркурія змусить їх забути про сон, захопившись професійною головоломкою, тому тим, хто має хронічні болячки, варто заздалегідь підстелити соломку і подбати про здоров’я. Легкість життя Близнюків змусить їх наповнитися новими враженнями, що торкнеться й особистої сфери. Отже, негаразди та труднощі останніх років змиються раніше не випробуваними відчуттями.

Лев

Грудень для царів Зодіаку – час, щоб блиснути розкішшю своєї натури перед оточуючими. На відміну від представників інших сузір’їв, Левам не потрібно кидати всі сили на кар’єру та особисте життя. Навпаки, їм варто згадати про себе коханих.

Особливе місце, яке вони, за власним бажанням, зможуть розділити з колом наближених, має бути звільнене від особливих занепокоєнь. Левам треба поніжитися, проявити дипломатію і позбутися зайвого.

Їм варто згадати про своє почуття гумору, і поставитися до колотнеч у професійній сфері з байдужістю та мудрістю. Близьким варто дати зрозуміти, що царське терпіння не безмежне і трохи показати ікла.

Леви в грудні мають рацію майже у всьому, за винятком грошей. Вони витрачатимуть їх із значно більшою швидкістю, ніж зароблятимуть нові. Щоб у січні не опинитися в ролі того, хто просить, зіркознавці радять стримати апетити.

Скорпіон

Недовірливість цього знаку в грудні може призвести до неприємних наслідків, ледь не до катастрофи, якщо Скорпіони вирішать з’ясувати стосунки в особистій сфері. Їм треба пам’ятати про свої численні захоплення у той момент, коли безневинний флірт другої половини викличе бажання поскандалити.

Для свого спокою варто зберегти з колишніми нормальні стосунки. Астролог радить сховати глибоку дратівливість, що дісталася від Плутона, і почати сяяти, щоб сподобається оточуючим більше і саме це приведе до бажаного результату.

Жодних авантюр у професійній сфері робити не варто, тому що можна не тільки неабияк зіпсувати стосунки з колегами та близькими, а, заодно, і втратити роботу, яка, поклавши руку на серце, зовсім не така погана. Зірки вважають, що у Скорпіонів, які випустили ситуацію з-під контролю, життя буквально перевернеться з ніг на голову, і розбиратися з наслідками доведеться до весни. Якщо вони зможуть стриматися, то під кінець року успіхи будуть все ж таки вдалим.

Козеріг

У грудні відлюдькуваті Козероги можуть спіймати стрілу Амура, і, замість підбиття підсумків фінансового року, пуститися в романтичні пригоди. Зірки, за словами Глоби, не заперечують, адже представники цього знаку мають чимало природного шарму, який вже давно варто використати. Невдач у цій сфері грудень Козерогам не принесе.

У труднощах грудня, згідно з прогнозом зірок, допомагатимуть не логіка та розрахунок, і навіть не посидючість знаку, а серцеві імпульси. Завдяки їм уперті Козероги трохи розслабляться і знайдуть професійне рішення з мінімальними втратами. Можлива і непередбачувана поведінка партнерів та негнучкість клієнтів, але достатньо уваги, щоб це виправити.

У сфері здоров’я, настав час забути про всі негаразди і розслабитися. Погуляйте, сходіть у басейн.

You cannot copy content of this page