fbpx

5 зодіакальних пар, які не можуть жити разом

Всі знаки зодіаку мають різні риси характеру. Часто буває, що один знак зодіаку в певній ситуації може поводитися таким чином, що є неприйнятним для іншого знаку зодіаку. Щоб уникнути цих проблем, вам необхідно знати, чи будете ви як пара разом мирно жити або це занадто складне для вас завдання.

Ми склали список найбільш протилежних знаків зодіаку для співжиття.

Близнюки і Діва

Незважаючи на те, що обидва цих знаки мають одну і ту ж правлячу планету Меркурій, яка робить їх майстрами спілкування, питання про спільне життя – зовсім інша історія. Близнюки – це скоріше мислителі, які люблять обмінюватися ідеями, а також повідомленнями, що вони відчувають з приводу конкретного предмета. З іншого боку, Діва більше схиляється до практичної сторони речей, і у них мало терпимості до ідей, що не втілюються в життя. Якщо обидва цих знаки вирішать рухатися разом, Діва в кінцевому підсумку втратить свій спокій і вирішить відмовитися від відносин. Близнюки можуть використовувати свої сильні комунікативні навички, щоб переконати Діву, але це буде працювати тільки на короткий період часу.

Лев і Скорпіон

Хоча обидва ці знаки пристрасні по натурі, вони також дуже сильні особистості. Якщо Лев трохи егоїстичний, то Скорпіон відчуває, що його любов не відповідає взаємністю, то вони обидва стануть в конфронтацію між собою, замість того, щоб вирішити цей конфлікт. Сприйняття того, що друга половина не дбає і не розуміє, вкорениться. Кожен буде переконаний в своїй правоті з цього питання, не дійшовши до якогось компромісу. Отже, краще відмовитися від можливості жити разом, ніж дати таким відносинам шанс і розколотися пізніше.

Козеріг і Овен

Обидва ці знаки дуже амбітні і орієнтовані на досягнення мети, що може бути причиною того, що притягне їх один до одного. Однак Козеріг більш розважливий і дуже послідовний у своєму підході. З іншого боку, Овен завжди поспішає досягти своєї мети. Вони обидва схильні приймати необачні рішення без роздумів. Найнеприємніше для Козерога – це відсутність спільного прийняття рішень з боку Овна, оскільки вони часто не ставитимуть свого партнера в курс важливих питань. Отже, будь то фінансові рішення або інші питання, пов’язані з кар’єрою, Козеріг сприймає Овна як безвідповідальну людину і втомлюється від нього.

Телець і Стрілець

Ці обидва знаки ніколи не повинні думати про те, щоб рухатися разом, незалежно від того, скільки хімії може виникнути між ними. Вони мають протилежний набір цінностей. Телець більше орієнтується на стабільність у відносинах і дуже впертий в них. Стрілець, з іншого боку, не любить прив’язуватися, він шукає спонтанність і живе в даний момент. Цей авантюрний дух Стрільця, очевидно, змусить осілого Тельця нервувати і відчувати себе незручно. У них обох буде відсутнє почуття комфорту в стосунках.

Рак і Терези

Рак є найбільш емоційно чутливим і більш домашнім знаком. Терези, з іншого боку, цінують зусилля свого партнера, але також хочуть активного громадського життя. Вони можуть захотіти поспілкуватися з друзями і проводити час поза домом, що може образити емоційного Рака.

You cannot copy content of this page