fbpx

6 знаків Зодіаку, які люблять командувати і знають, як досягти своїх цілей

Бути владною людиною – це не так вже й погано. Хоча слово «авторитарний» може мати негативний підтекст, в деяких життєвих обставинах це дуже корисна риса. Чому? Тому що ці люди знають, чого хочуть, вони наполегливі і не мають часу на брехню, лицемірство і гру.

Які знаки дійсно люблять командувати і чітко бачать свої цілі?

1. Овен

Овен завжди завершує всі свої починання. Він не тільки прагне стати номером один в будь-якому аспекті свого життя, а й вимагає від інших того ж, і якщо Овен працює в команді, то стає її основним двигуном. Якби всі компанії керувалися Овнами, світ досяг би більш істотного прогресу. Цих людей не можна назвати злими, проте вони запросто можуть зірватися і вийти з себе під впливом бурхливих емоцій, а також наговорити чимало зайвого і дуже образливого. Проте, коли Овни заспокоюються, то каються і просять вибачення. Вони мужні, впевнені в собі і народжені, щоб бути лідерами.

2. Лев

Лев – це такий унікальний деспот, якого важко сприймати всерйоз. У той час як інші знаки керують природно і невимушено, Леви поводяться надто гордовито і зарозуміло. У них не завжди виходить ефективно керувати людьми навколо них, але вони стараються із завидною завзятістю. Ці люди трохи екстремальні, оскільки одночасно можуть бути і дуже щедрими, і досить жорстокими. Леви завжди гнуть свою лінію і не слухають нікого. Вони дуже авторитарні і вважають за краще управляти всіма, як справжнісінькі диктатори.

3. Діва

На жаль, але підхід до управління людей цього знаку підходить далеко не всім. Це не означає, що Діви – погані боси, просто вони надто схильні до критики, і це має не самі приємні наслідки. Вони багато і відповідально працюють, але нерідко грішать тим, що ображають підлеглих і зачіпають їхні почуття, зовсім забуваючи про те, що у людей існують ще й особисті аспекти. Як би там не було, Діви досягають своїх цілей з максимальною ефективністю. Однак вони дуже не люблять, коли співробітники занадто зациклюються на своїх справах або приватному житті, і тоді Діви, безумовно, стають дратівливими і озлобленими.

4. Терези

У Терезів не так багато талантів, щоб нести відповідальність за підлеглих, тому що вони трохи непостійні, але, безсумнівно, владні по-своєму. Особливо їм вдається керівна робота в творчих напрямках. Якщо Терези керують групою людей в якомусь креативному проекті, не сумнівайтеся, що результат буде чудовим. Терези спокійні, доброзичливі, терплячі і не схильні до консерватизму. Проте, будьте обережні з ними, тому що у Терезів є досить темна сторона натури, яку вони без вагань будуть використовувати, коли їм потрібно, стаючи холодними і відстороненими. В цілому ж вони раціональні, товариські і справедливі.

5. Скорпіон

Скорпіон – командир по природі своїй. Його нав’язлива і прискіплива натура плюс прагнення домінувати призводять до того, що він божеволіє, якщо щось йде не так. Або, принаймні, він думає, що щось йде не так. Насправді, Скорпіони вимагають беззаперечного підпорядкування і ідеального виконання своїх директив. Зверніть на це увагу, тому що двічі вони повторювати не будуть. Підлеглі вважають Скорпіонів егоїстами і лицемірами, люблячими обговорювати людей позаочі, а також вважають, що від них нерідко виходить негатив. Скорпіони можуть бути дуже жорстокими і завдавати болю тим, хто поруч, навіть без причини.

6. Риби

Не спокушайтеся м’якістю Риб, вони в душі авторитарні керівники. Їх жорсткі вимоги нерідко завуальовані під ненав’язливі пропозиції в стилі «краще буде саме так». Риби – надзвичайно інтуїтивний знак, а значить вони бачать людей наскрізь, розуміють їх наміри і думки. Часом Риб-керівників навіть вважають неприємними типами, оскільки вони кидаються від однієї крайності в іншу. Риби досить непередбачувані, але не в хорошому сенсі: на жаль, вони часто дивують інших своїми дурними вчинками, а не дружелюбністю і милим ставленням. Гірше того, вони також злопам’ятні і можуть змусити винних пройти через справжні випробування.

You cannot copy content of this page