fbpx

7 чудових трюків, з якими прибирання у ванній кімнаті стане простішим й ефективнішим. Ідеальна чистота всього за 60 хвилин!

Корисні поради для ідеальної чистоти!

Що може бути простіше прибирання? Адже це ж не вища математика. Для полегшення і прискорення процесу прибирання існують прості, але дуже потрібні хитрощі, причому вони реалізуються практично без хімічних засобів. Тому, що з шматочком лимона, дрібкою соди і ще декількома перевіреними компонентами ви зможете очищати будь-які поверхні у ванній кімнаті, не шкодячи своєму здоров’ю!

7 чудових трюків, з якими прибирання у ванній кімнаті стане простішим й ефективнішим. Ідеальна чистота всього за 60 хвилин!

Білосніжна ванна

Щоб звільнити ванну від жовтизни, надати їй початкового білосніжного вигляду, позбутися від бактерій і бруду, вам просто необхідний цей чудовий засіб!

4 л теплої води змішайте з половиною склянки оцту, склянкою спиpту і чвертю склянки соди. Нанесіть засіб на поверхню і залиште на 15 хвилин. Потім змийте холодною водою. Ви будете вражені, наскільки все легко відмилося!

Чистий душ

Якщо ви живете у місцевості з дуже жорсткою водою, то, напевно, помічали, як блокується подача води з душової насадки водним каменем. Не потрібно купувати новий змішувач — використання оцту допоможе очистити відкладення.

Якщо душ незнімний і відкладень дуже багато — залийте розчин оцту у поліетиленовий пакет і зав’яжіть так, щоб насадка була повністю занурена в суміш. Залиште засіб на дві години, потім змийте теплою водою.

Прозоре дзеркало

Очистити дзеркало зовсім не складно, навіть якщо під рукою не виявилося миючого засобу! Для цього досить розпорошити суміш пеpекису водню і харчової соди, а потім змити губкою.

А ще можна використовувати крем для гоління — після нього дзеркала будуть не тільки виблискувати, але і перестануть пітніти!

Чистий туалет

Зробіть розчин з 10 мл теплої води, 3 г соди і 2 г лимонного соку (сік поступово розмішуйте). Застосовуйте цей засіб для очищення обідка унітаза.

Після нанесення розчину почекайте 2 години і змийте його туалетного щіткою. Ця процедура особливо ефективна для позбавлення від кільця вапняного нальоту, яке часто з’являється на рівні води в унітазі.

Туалетна щітка

Це дієвий спосіб, після якого старий туалетний йоржик знову засяє білизною і чистотою.

Поставте щітку в ємність (яку не шкода потім викинути) з концентрованим миючим засобом. Додайте туди півсклянки соди, 2 столові ложки солі, чверть склянки оцту і залийте це все окропом. Через годину йоржик стане як новий.

Блискучі крани

Позбутися від іржі куди простіше, ніж вам може здатися. Для цього слід висипати кухонну сіль на іржу, а потім полити зверху лимонним соком.

Читайте також: Як легко почистити килим? Ми пропонуємо вам спосіб, завдяки якому чистка в домашніх умовах стане не менш ефективною, ніж у хімчистці!

Лимонний сік розчинить, а сіль вбере іржу в себе. Залиште цей розчин на ніч, а вранці змийте водою. Ви будете приємно здивовані результатом!

Чиста стеля

Позбутися від плям і пилу на стелі без зусиль можна, якщо заповнити відро водою і оцтом в співвідношенні один до одного. За допомогою звичайної швабри вимийте цим розчином стелю ванної кімнати.

Порада: щоб уберегти свої очі від потрапляння крапель оцтового розчину, одягніть перед прибиранням окуляри.

Тепер ти знаєш, як зробити ванну кімнату красивою і постійно підтримувати чистоту без проблем. Обов’язково збережіть ці лайфхаки!

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page