fbpx

7 речей, які чоловіки роблять кохаючи вас. Якщo рoбить №4 – виходьте заміж!

Іноді в стосунках можна заплутатися. В одну мить здається, що хлопець від вас шаленіє, а на наступний день він безслідно зникає.

Ось явні ознаки того, що чоловік хоче залишитися у вашому житті надовго:

1. Він спілкується з вашими родичами.

Відвідування сімейних зустрічей – це те, чого більшість з нас боїться. Ніколи не знаєш, які незручні суперечки можуть розгорітися між родичами, а втекти неможливо, поки не дозволить партнер.

Якщо ваш чоловік добровільно ходить з вами відвідувати ваших рідних, він явно зібрався залишатися з вами. Він хоче познайомитися і подружитися з людьми, які, можливо, коли-небудь стануть його родичами.

2. Він радиться з вами про одяг.

Не виключено, що він просто вважає вас фешн-гуру. Але швидше за все, він бажає зробити на вас враження, одягаючись так, як вам сподобається.

3. Він хоче ходити з вами по справах.

Скажемо чесно: навіть у самої цікавої в світі людини є нудні справи. Якщо чоловік готовий їздити з вами в банк або за покупками, не тому, що це дуже цікаво. Просто він хоче проводити з вами якомога більше часу.

4. Він лагодить речі у вас вдома.

Ще один спосіб для чоловіка продемонструвати жінці свою корисність – виступити в ролі майстра. Він може помітити у вас вдома лампочку або скручений кран і запропонувати свою допомогу.

Навіть якщо завдання елементарне, чоловіки люблять вирішувати проблеми. Навіщо? Щоб показати, який з них вийде хороший чоловік.

5. Він готує для вас.

Нехай він і не видатний кухар, але якщо він ретельно слідує рецептом, щоб вас потішити, то це точно любов. Хлопці, що виходять із зони комфорту, щоб зробити вам приємне, зазвичай намагаються показати, що вам з ними буде добре.

Читайте також: ДУЖЕ СМАЧНИЙ СИРНИЙ КРЕМ-СУП: ДАРУЄ ВІДЧУТТЯ ДОМАШНЬОГО КОМФОРТУ НЕЗВАЖАЮЧИ НА СВОЮ “РЕСТОРАННІСТЬ”

6. Він планує особливі побачення або подорожі.

Більшість чоловіків вважають за краще діяти за натхненням. Але їх партнерки часто сподіваються на більше. Закохані чоловіки знають це і планують для вас особливі події, які вас порадують.

7. Він слухає і запам’ятовує ваші розповіді.

Всі ми іноді розповідаємо нудні історії і ділимося незначними подробицями. Ввічливі люди завжди намагаються слухати і кивати, але при цьому не приділяють особливої ​​уваги.

Якщо ж ваш чоловік пам’ятає подробиці про ваших подруг і рідних з ваших розповідей, значить, йому дійсно важливо, що ви говорите. Він намагається дізнатися про вас побільше, щоб стати ближче. А в стрімкому сучасному світі це рідкість!

Джерело.

You cannot copy content of this page