fbpx

7 речей, які робить моя дружина, і, які змушують мене кохати її ще сильніше

Ми з дружиною прозустрічалися 8 років, перш ніж вирішили офіційно зареєструвати свої відносини. Ми через різне пройшли, і я їй за багато речей вдячний. І я зрозумів причину, чому я ніколи не дивлюся на інших жінок з бaжанням. Зрозумів це, коли побачив сімейне життя моїх друзів.

Моя дружина дає мені простір

Я завжди впевнений, що в моїх речі не риються, впевнений, що вона таємно не переглядає мій телефон. І відповідаю довірою на довіру.

Моя дружина дає мені час

Для нас не принципово кожні вихідні проводити разом. Так що у мене завжди є час побачитися друзями, заглянути до батьків, приглянути дружині подарунок.

Моя дружина завжди права

Без жартів та іронії. Вона просто не говорить про речі, в яких мало тямить. Кожне питання вона вивчає досконально, щоб напевно розуміти суть того, що відбувається. Завдяки цьому я завжди можу на неї покласти, порадитися і взагалі, з нею дуже цікаво говорити.

Моя дружина може мене вмовити

Але вона не з тих, хто стане тиснути на жалість або маніпулювати почуттями. Вона називає аргументи, чому я повинен змінити свою думку. І це круто.

Моя дружина не пробачає мені погану поведінку

Так, я не відразу буваю їй за це вдячний, але я щиро ціную, коли вона говорить, що я облажався. На свої невдачі не можна закривати очі, інакше ви будете здійснювати одні й ті ж помилки, які раз по раз будуть приводити до провалів.

Читайте також: Коли жінка перестає кохати чоловіка, вона відчуває ці 8 речей

Моя дружина розуміє, що у нас різні смаки

Тому, вона не змушує мене робити те, що подобається їй і не подобається мені. Я їй за це безмежно вдячний.

Моя дружина добре виглядає

І мені завжди приємно бути з нею в публічних місцях. На неї завжди дивляться із захопленням. Завжди.

Опубліковано 21 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page