fbpx

7 травня – дуже сильний і сприятливий день! Що обов’язково потрібно робити

Потрібно пам’ятати про те, що 7 травня – дуже сильний і сприятливий день!

7 травня можна сміливо назвати найсприятливішим днем у році. Ця традиція сягає своїм корінням в індійську астрологію, яка трохи відрізняється від європейської. В основі обчислення цього дня лежить екзальтація Сонця і Місяця, тобто той момент, коли планета проявляє свою сутність максимально яскраво. Тоді планети несуть найбільше благо землянам, пише “Сегодня”.

Що робити в найсприятливіший день у році?

Початок нових проектів.

Цей день припадає на зростаючий місяць, тому позитивні починання будуть успішними. Тож 7 травня – гарний день для нових проектів. Справи, які будуть розпочаті в цей день, будуть успішними.

Зошит бажань.

Зошит бажань – це класичне знаряддя для позитивного початку місячного місяця, а тим більше для найсприятливішого дня у році. Така проста вправа допоможе бажанням здійснитися. Для цієї практики заведіть чистий і красивий блокнот або зошит, куди ви будете записувати свої бажання і думки про них. Бажання можна загадувати і дивлячись на зорепад у травні.

Читайте також: Французька ікона стилю розповіла, який одяг завжди старить жінок

Допомога іншим.

Цей день чудово підходить для благодійності. Адже якщо ми жертвуємо гроші, їжу та одяг, це повернутися до нас незабаром. Не бійтеся робити ці та інші добрі справи для інших від чистого серця.

Ритуали і духовність.

У цей день обов’язково читайте молитви, мантри або інші священні тексти. Також можна відвідати храми, намолені місця і місця сили, наприклад, джерела. Така практика потрібна для вашого духовного розвитку.

Рідні і близькі.

7 травня – це чудовий час для того, щоб згадати про рідних і близьких. Якщо ви ще не побували на мoгилах пoмepлих родичів, – саме час зробити це.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page