fbpx

8 предметів одягу, які ніколи не вийдуть з моди

У всі часи представниці жіночої статі бажали придбати такі речі, які будуть залишатися завжди актуальними, вважаючи такі покупки вигідною інвестицією грошових коштів.

Але, на превеликий жаль, реальність модних тенденцій така, що речі випускаються мінімальними партіями, а їх актуальність закінчується при зміні сезону. Але є і такі, які залишаються на піку популярності завжди.

1. Тренч. Цей предмет одягу поєднує в собі безліч позитивних якостей. Це, перш за все, строгість. Що дозволяє використовувати тренч в повсякденному носінні, а в поєднанні з гарним аксесуаром, виходить святковий одяг. Крім цього він відмінно справляється із захистом від дощу і вітру.

2. Спідниця, що має форму “олівець”. Такий одяг має бути присутній в гардеробі кожної жінки. Адже спідниця міді з приталеним силуетом буде відмінно виглядати практично з будь-яким верхом. Крім цього її можна носити як взимку, надівши колготки, так і жарким літом з босоніжками.

3. Блузка білого кольору. Цей предмет одягу також є класичним. Так як поєднується з будь-якими речами. З білою сорочкою можна носити класичні брюки, джинси будь-якого крою, а також спідниці. Що стосується верху, то вона прекрасно виглядає без додаткового одягу. А якщо це необхідно, її можна доповнити стильною жилеткою або джемпером.

4. Класичні туфлі-човники. Таке взуття, особливо на підборах, допомагає зробити фігуру стрункішою, а ноги довшими.

5. Джинси. Їх може бути кілька в гардеробі, але одні мають бути пошиті в класичному стилі. Вони стануть відмінним доповненням до практично будь-якого верху. Це може бути блуза, футболка. Що стосується взуття, то до них підійдуть як класичні човники з каблуком, так і мокасини або кросівки.

6. Жакет. Він відноситься до того одягу, надівши який, можна освіжити будь-який образ. Адже правильно підібраний жакет допоможе прикрасити практично кожен наряд.

7. Маленьке чорне плаття. Про цей предмет одягу говорила легендарна Коко Шанель. На її думку воно повинно бути в гардеробі будь-якої жінки. Важливо лише вибрати модель, яка підійде до фігури.

8. Класичні штани чорного кольору. Цей предмет одягу також підходить під будь-який верх. Що робить його незамінним в будь-якому гардеробі. Щоб штани поєднувалися з великою кількістю речей, необхідно віддати перевагу моделям, які сидять по фігурі і мають прямий крій. Крім чорних можна також придбати штани синього кольору.

You cannot copy content of this page