fbpx

8-річний Богдан з Бахмута залишився сиротою – поліція здійснила справжню рятувальну операцію аби його знайти

Поліція Донецької області врятувала 8-річного хлопчика, батьки якого загинули під час обстрілу. В той час хлопчик був у сусідки. Проте, коли дізнався про долю батьків, то втік з хати аби їх знайти.

“Район, де мешкав хлопчик – під постійними ударами окупантами, а шляхи до нього зруйновані, дістатися туди майже неможливо. Попри це, було організовано рятувальний рейс, – йдеться у повідомленні поліції. – Правоохоронці ризикнули життям, але забрали дитину з-під вогню”.

Поліціянти йшли пішки частину дороги, залишивши броньовану машину аби знайти дитину. Сусідка розповіла, що хлопчика подружжя залишило в неї. А самі пішли на похорон родича. Проте, поруч вибухнув снаряд і матері, що була при надії та батька не стало на місці. Обстріли були такі сильні, що кілька днів їх навіть не можливо було забрати звідти.

“Тіла пролежали на вулиці декілька днів, бо ворожі атаки не припинялися, і забрати їх було неможливо. Дізнавшись, що тато, мама й ненароджений братик або сестричка загинули, Богдан втік від сусідки, схопив велосипед і поїхав на те місце”, – розповідають у поліції.

Поліція відшукала хлопчика, зібрала його речі, нагодувала та вивезла в безпечне місце. Зараз хлопчику оговтатися допомагає поліцейський песик Рем – Богдан вигулює собаку та бавиться з нею.

Далі долею дитини опікуватиметься його тітка.

За матеріалами ВВС.

Фото: колаж.

You cannot copy content of this page