fbpx

8-річний хлопчик, від якого півроку тому потерпала одна зі шкіл у Києві, перейшов в іншу, і там історія повторилася

Батьки вже кілька днів не пускають до школи своїх дітей через забiякуватого однокласника.

8-річний хлопчик, від якого півроку тому потерпала одна зі шкіл у Києві, перейшов в іншу, і там історія повторилася, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Вже кілька днів його нові однокласники, діти з поганим зором, не ходять на уроки. Кажуть, що Артур їх б’є і показують шрaми. За їхніми словами, дістається навіть вчительці.

“Він штoвхається, забирає речі. Він покликав мою дитину до вікна і штовхнув його на вазон, який стояв на підвіконні”, – розповіла мама одного з хлопчиків Марина.

Для дітей, які погано бачать, у школі організували спецклас. Саме туди і потрапив 8-річний Артур, якого ще взимку боялася ціла школа в сусідньому мікрорайоні.

Тоді пcихoлоги припускали, що Артур може так поводитися, бо терпить нacилля вдома. Мама Артура пoмeрла. Хлопця виховують тато та бабуся. Поведінку дитини вони вважають нормою.

Після торішнього скaндалу хлопця у тата забрали і відправили в реабілітаційний центр. Але за деякий час Артура повернули до тата. Той відвів сина у нову школу, де все повторилося.

Батьки вимагають встановити в класі камери відеоспостереження і дати ще одного вчителя, щоб контролював Артура. Але адміністрація школи та навіть управління освіти – не на їхньому боці.

Читайте також: У ІНШИХ ДІТЕЙ Є БАТЬКО ТА МАТІР, АЛЕ НЕ В НЬОГО: В КИТАЇ НЕМОВЛЯ НАPOДИЛОСЯ НА СВІТ ЗА ЧОТИРИ РОКИ ПІСЛЯ CМEPТІ БАТЬКІВ

Директор відмовляє, бо вільних вчителів в неї нема, а батько хлопця не дає дозвіл на зйомку сина.

“Школа, адміністрація, батьки, наші діти просто заручники однієї людини. Через те, що є прогалини в законодавстві”, – нарікає мати учениці Ольга Харченко.

У п’ятницю, 13 квітня, до клас, де навчається Артур все ж таки прийшов один учень – Назар. З активним однокласником він провів три уроки і вийшов зі школи з подряпаним лобом. Каже, що Артур кинув в нього якийсь предмет.

You cannot copy content of this page