fbpx

86. Саме скільки осіб в Україні, за словами Данілова, підпадають під визначення олігархів

Згідно із чинним законом про деолігархізацію, в Україні піід визначення “олігарх”, підпадає не багато ні мало, а 86 осіб.

Про це Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки і оборони, заявив 20 липня під час наради з питання виконання цього закону.

Відповідну інформацію у Facebook оприлюднила пресслужба РНБО.

У нараді брали участь прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, перша віцепрем’єр-міністерка Юлія Свириденко, міністр юстиції України Денис Малюська, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, голова Антимонопольного комітету України Ольга Піщанська, голова Служби безпеки України Василь Малюк, співробітники апарату РНБО.

Данілов, який вів засідання, нагадав, що набрав чинності закон про деолігархізацію і про те, що вже затверджено положення про порядок формування та ведення реєстру олігархів.

Цитуємо:

“Секретар РНБО України зазначив, що нині під ознаки, визначені законом, підпадають близько 86 осіб”.

У повідомленні також ідеться й про те, що формуватиме і вестиме реєстр апарат РНБО.

Хоча імен олігархів у РНБО не назвали.

Цитуємо повідомлення:

“Данілов акцентував на важливості посилення міжвідомчої співпраці для підвищення ефективності її виконання. За результатами наради дано ряд протокольних доручень Кабінету Міністрів України, Антимонопольному комітету України, Службі безпеки України та Національному банку України”.

20,07,2022

Головне фото: Рада національної безпеки і оборони України / Facebook.

You cannot copy content of this page