fbpx

9 причин, чому тітки – другі після батьків люди в житті дітей

Дізнайтеся, яку роль ви відіграєте в житті племінників.

Ви, напевно, пам’ятаєте всі дорогоцінні моменти, пов’язані з вашою тіткою! Вона завжди в нашому серці. Але бути тіткою – величезна праця, фантастичний досвід і багато любові! Тітки роблять життя дітей веселішим, вони завжди прийдуть на допомогу, щоб не трапилося.

Ось дев’ять причин, чому тітка відіграє в житті племінника особливу роль:

1. Тітка дає інше уявлення про життя. Тітка може показати дитині інший підхід до ситуацій, не такий, як у батьків. Вона завжди протягне руку допомоги, щоб не трапилося.

2. Завжди дарує круті подарунки. Тітка завжди присутня на дні народженні, шкільних святах. Навіть якщо для цього потрібно їхати з іншого міста або тікати з роботи. А ще вона завжди купує подарунки і солодощі.

3. Вона не пропускає жодного шансу поспілкуватися з дітьми. Тітка завжди «за» веселощі й активне проведення часу з племінниками. Вона готова відвезти дитину в цирк або музей, або просто весело погратись у дворі.

4. Дарує любов і прихильність. Тисяча обнімань і поцілунків – це все про тітку. І це формує фантастичний зв’язок на все життя.

5. Їй можна розповісти все. Коли діти бояться йти до батьків з проблемами – вони обов’язково йдуть до тітки. Вона завжди готова вислухати і допомогти. І найголовніше, що тітка знає, як зберігати таємницю.

6. Тітка вчить цінностям. Тітка завжди допоможе розібратися, що правильно, а що – ні. Якщо у вас є племінник – ви будете рости разом з ним, даючи підтримку і любов щодня.

7. Тітка дійсно любить піклуватися про дітей. Вона із задоволенням витрачає час на своїх племінників, стежить за ними, коли батьків немає поруч.

8. Тітка – добра, навіть коли діти помиляються. Вона рідко кричить і свариться. Найчастіше тітка слухає і пояснює, допоможе вирішити будь-яку ситуацію.

9. Чим більше племінників – тим щасливішою є тітка. Коли народжується нова племінниця або племінник тітка почувається ще особливішою. Зв’язок з племінниками зміцнюється з кожним днем, особливо, якщо часто проводити час разом.

Джерело.

You cannot copy content of this page