fbpx

9-річна львів’янка малює листівки аби допомогти ЗСУ

Даринка Джала разом з батьками волонтерять: дівчинка малює листівки та продає їх, а батьки за ці гроші купують батончики, шоколадки, каву, сухі супи і пакують коробки для бійців.

Спочатку вони робили просто листівки з мамою, але далі дівчинка вирішила внести багато творчості і заробити багато грошей для ЗСУ.

“Мама робила листівки і я робила разом із нею. І мені так придумалося, що я можу листівки малювати, а не штампувати, і передавати кошти військовим”, – каже Даринка.

Батьки дівчинки продають ці малюнки та проводять лотереї.

“Зразу утворилася черга тих, хто чекає готові листівки, з’явилася задумка через кілька тижнів друкувати ці листівки, тому що Даринка не хоче повторювати ці листівки. Вона вкрай рідко може повторити, але має бути настрій відповідний, щоб вона знов таку саму листівку намалювала”, – каже мама Юлія Суспільному.

Даринка особисто підписує кожен пакунок для «Котиків» і залучає до процесу пакування усю сім’ю.

“Що купувати за ці гроші – вирішила Даринка. Ми їй пропонували, куди можуть піти гроші, вона подумала, подумала і озвучила: можна я буду купувати щось таке смачне і передавати. В мене спершу був ступор – куди це передавати, але знайшлися люди, які возять”, – каже Юлія.

Отак маленька дівчинка передала своїм «Котикам» смаколиків на майже 14 тисяч гривень.

Фото: колаж.

09/18/2022

You cannot copy content of this page