fbpx

90 гр. масла, 200 гр. полуниці, щіпка ваніліну: полуничні бомбочки за 20 хвилин. «Рафаелло» відпочиває!

Досвідчена господиня завжди записує в кулінарну книгу перевірені рецепти десертів без випічки. І ці полуничні бомбочки заслуговують бути в фаворитах.

Подвійна вигода: діти, нічого не підозрюючи, їдять корисний сир, а мама витратила на приготування 20 хвилин.

Десерти без випічки

Десерти без випічки – ідеальний варіант для літа. Не потрібно включати духовку, возитися з тістом і вигадувати начинку. Сьогодні ми навчимо тебе готувати ароматні літні ласощі – сирні тістечка-кульки з полуницею. Відмінний спосіб пригостити рідних і близьких соковитими ягодами!

Купуючи полуницю, зверни увагу на колір і аромат. Не варто вибирати ідеально глянсову ягоду. Така полуниця точно була оброблена і містить багато шкідливих речовин. Ягоди повинні бути сухими, мати природний колір і вид. Листочки на хвостику повинні бути зелені і м’ясисті.

Складові:

– 200 г пісочного печива

– 90 г вершкового масла

– 150 г домашнього сиру

– 200 г невеликої полуниці

– 2 ст. л. цукрової пудри (якщо печиво не дуже солодке)

– 50 г кокосової стружки

– щіпка ваніліну

Приготування:

Печиво подрібніть в крихту. Змішайте з сиром, ваніліном і розм’якшеним вершковим маслом. Якщо маса недостатньо солодка, додайте цукрову пудру і замісіть тісто. Воно не повинно липнути до рук.

Полуницю (бажано одного розміру) вимийте під проточною водою і видаліть хвостики. Залиште ягоди на свіжому повітрі, щоб вони повністю висохли.

Візьміть шматочок тіста і руками сформуйте корж товщиною 0,5 см. У середину покладіть ягоду, заліпіть краї і сформуйте корж в кульку.

Кожна кульку вмочіть в кокосову стружку. Якщо у вас немає кокосової стружки, обваляте кульки в крихті з печива або горіхів.

Поставте тістечка в холодильник на 10 хвилин для застигання.

Смачного!

Якщо тобі попалися великі ягоди, розріж їх навпіл. Не переживай, тістечка НЕ ​​размягчаться і сік не витече. Замість полуниці можете використовувати горіхи, шматочок банана, персика або будь-які інші ягоди.

Літні десерти тим і гарні, що готуються з сезонних ягід і фруктів.

За матеріалами: Так просто

Сподобався рецепт? Тоді розкажи друзям, як приготувати сирний десерт без випічки з полуницею.

You cannot copy content of this page