fbpx

А далі почалася якась чортівня. Потім ми лишень дивувались, як після такого вони взагалі потрапили в РАЦС вчасно

Одного разу мені довелося стати свідком того, що буває, якщо час і місце для весілля вибрано невдало. Моя подруга запропонувала мені виконувати обов’язки дружки. Я вже була на той момент заміжня, і взагалі-то мені слід було б відмовитися. Вважається, що заміжня дружка – до недовгого шлюбу. Але я погодилася, тому що принципово не вірила забобонам.

Це офіційна версія. А насправді я у Юлі була єдиною подругою, яку вона могла попросити про це. Власне кажучи, ми думали, що ні у неї, ні в мене немає вибору. І, напевно, це було першою помилкою.

Призначили весілля на 26 листопада. В цей день було мало наречених, і, як нам сказали знаючі люди, неспроста: 26 – число руйнування, і шлюб, укладений в цей день, просто приречений. Але і це Юля проігнорувала. Знову-таки, з принципу і з практичної точки зору: на цей день був великий вибір ресторанів для святкування, і ціни призначалися цілком прийнятні.

А далі почалася якась чортівня. За двадцять днів до весілля Юля невдало впала, і зламала руку. А за десять днів до весілля наречений Юлі втратив роботу, був доведений до нервoвого зрuву і опинився в лікарні. Гіпс Юлі зняли всього за три дні до весілля, а її нареченого виписали з лікарні взагалі за день до наміченої дати.

Читайте також: Подруга, зі сльозами на очах, прибігла позичати гроші. Скільки я не плакала – назад їх не отримала

Для майбутнього щасливого сімейного життя навіть дрібниці значення мають! Як говорила Юля після весілля, все торжество пройшло як в тумані. Вона тільки дивувалася, що не дивлячись ні на що, вони все-таки потрапили в РАГС. А через рік шлюб з тріском розвалився. Виявилося, що неправильно було обрано саме нареченого, а не дату і місце.

З усієї цієї історії я зробила висновок, що найчастіше знаки нам нагадують про те, що ми щось робимо неправильно. Наприклад, Юлі слід зупинитися і задуматися: ачи за того  чоловіка вона виходить заміж? Чи справді це те, що потрібно саме їй?

Ніхто не буде заперечувати, що якщо люди люблять один одного, то ніщо у всесвіті не розлучить їх. В першу чергу у двох, що вступають в шлюб, має бути цілком усвідомлене бажання сімейних відносин. Одним словом – любов, найкращий знак, найкраща прикмета.

Джерело

You cannot copy content of this page