fbpx

А одного разу у двері подзвонили. Віра саме підлогу мила, тому відчинила якось от так, навіть не запитавши хто ж там стоїть. На порозі стояла молода дружина її чоловіка. Тримаючи малюка на руках вона влаштувала феєричну виставу у два акти. Навіть до сусідів у двері дзвонила горлаючи щось про сімейні цінності

Віра завжди була хорошою господинею, за собою постійно стежила. Не зрозуміло, чого її чоловікові не вистачало?

Вона вийшла заміж за Олексія, коли їй було вже тридцять років. До цього заміжньою вона ніколи не була, а ось Олексій, вже був одружений двічі.

Дітей у нього від першої дружиною не було, але він дуже переживав те розлучення, тому наступного разу одружився лише тільки через шість років.

Звичайно ж, у Олексія були жінки за ці роки, але сім’ю він не наважувався створювати. Так він сам розповідав Вірі. Але через п’ять років після весілля, жінка зрозуміла, що справа була не в остраху, а в самому Олексієві, бо він просто не може встояти перед прекрасною половиною людства.

Через рік після весілля у подружжя з’явився син. Все було добре. Але інколи, Олексій міг затриматися на роботі або поїхати на рибалку, на всі вихідні. Віра не надавала цьому значення доти, поки не зустріла свого чоловіка на вулиці, в компанії молодої дівчини.

Олексій зізнався, що любить її, зібрав речі і пішов. Віра переживала, плакала ночами, але на людях цього не показувала. Вона трималася заради сина. Тому дозволяла Олексію приходити і спілкуватися з дитиною.

На розлучення Олексій подав сам, бо йому терміново потрібно було одружитися. Його нова обраниця була при надії. Отже Віра не стала суперечити.

Після їхнього розлучення Олексій продовжував навідувати сина, а з часом став робити це частіше і частіше.

В неї по-тихеньку пройшли почуття, до колишнього чоловіка, тому вона стала спілкуватися з ним, коли той приходив.

Через якийсь час жінка зловила себе на думці, що знову хоче бути з Олексієм, але тільки на не у якості дружини.

Дивна вийшла ситуація. Уже ніби і не дружина і не коханка, але мама їхньої дитини. Так і зустрічались вони час від часу, для душі.

А одного разу у двері подзвонили. Віра саме підлогу мила, тому відчинила якось от так, навіть не запитавши хто ж там стоїть. На порозі стояла молода дружина її чоловіка. Тримаючи малюка на руках вона влаштувала феєричну виставу у два акти. Навіть до сусідів у двері дзвонила горлаючи щось про сімейні цінності.

А Віра? А Віра нічого змінювати у своєму житті не збирається. Вона і досі зустрічається з Олексієм, їздили разом неодноразово у відпустку. Каже, що саме так відчула себе нарешті щасливою і єдиною.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page