fbpx

А ремонт? – підняла брови свекруха – Всі разом тут живемо, а ремонту і досі немає нормального. Вигадали таке “море” їм подавай

Я заміжня чотири роки. Але я вже дуже шкодую про те, що взагалі вийшла заміж. І ось чому.

Я цілих три роки збирала гроші, щоб поїхати на море та відпочити. Але свекруха вважає, що це абсолютно непотрібні витрати
Чотири роки тому я познайомилася і закохалася у Андрія. Він, як і я, педагог, учитель математики. Познайомилися ми у школі, де я працювала.

Ми одразу ж сподобалися один одному. Незабаром ми зрозуміли, що любимо одне одного по-справжньому. Ми одружилися і поїхали жити в місто, де жив мій чоловік. Я там швидко змогла влаштуватися на роботу за фахом – учителем біології.
Зарплати у нас Андрієм не дуже великі. Про купівлю власного житла ми могли лише мріяти. Ми навіть не могли дозволити собі винайняти квартиру. Тому ми й стали жити у батьків Андрія. У них власний будинок.

Всі ці роки ми живемо з батьками чоловіка. Грошей нам постійно не вистачає. Я просила Андрія піти зі школи і знайти собі іншу роботу – де була б зарплата більша. Але він відмовився: він дуже любить дітей і не уявляє, що може працювати не в школі, а в якомусь іншому місці.

Я дуже люблю море. Цілих три роки я відкладала потроху зі своєї зарплати, щоб поїхати відпочити на море. Я не була на морі чотири роки. А Андрій взагалі не був на морі жодного разу у житті. Я так мріяла про відпочинок на морі. Але всі мої мрії зруйнувала моя свекруха.

Коли вона дізналася про наші плани, то влаштувала неабияку сцену. Вона вважає, що це абсолютно марні витрати. Мені так прикро було це чути. Вона просила, щоби ми нікуди не їхали, а вклали ці гроші на ремонт будинку. Чому я маю віддавати ці гроші на ремонт будинку? Ці гроші заробила я! А у цьому будинку я навіть не прописана.

Адже ми й так оплачуємо з нашої зарплати всі комунальні платежі та купуємо продукти на всіх. Чому ми не маємо права поїхати на море та відпочити? Ми ж не їдемо за кордон. Я просто хочу поїхати на море, на найдешевшу базу відпочинку. Але моя свекруха вважає, що це марна трата часу та грошей.

Андрій мамі не перечить. Але свекруха не заспокоюється і вже цілих три місяці відколи дізналась про гроші не відходить від нас, розповідає яку плитку купить у ванну і як замінить підлогу у вітальні влітку.

Я цілих три роки збирала гроші, щоб поїхати на море та відпочити. Але свекруха вважає, що це абсолютно непотрібні витрати
Ось як краще вчинити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page