fbpx

– А що тут трапилось вранці? Мама пошепки чомусь говорить і все озирається. Як зять тещу кричати відучив

Друг у мене одружився на третьому курсі інституту. Дружина красуня, а ось з тещею не пощастило. Тим більше, що жити молодим довелося у неї, аж до закінчення вищого навчального закладу. Джерело

Аж надто криклива попалася друга мама, трохи що не так – взвивала як пилорама. Друг  каже, що іноді навіть вуха ватою затикав. Ну коротше, як би там не було, а після інституту, до речі сільськогосподарського, розподілили їх у якийсь радгосп. Дали будиночок, і зажили вони весело і щасливо. Друг, чоловік  господарський, живність розвів, курочок, поросятко, ще щось там! Живуть!

Років через два приходить від мами дружини телеграма, мовляв, зустрічайте – приїжджаю! Дружина заметушилася, плани будує. Півників планує кілька штук заpyбати, маму домашньою курятиною погодувати. Друг запропонував вже по приїзді матері все зробити, щоб свіженьке було.

Теща приїхала ввечері. І відразу почала встановлювати свої порядки. Друга мого на основі минулих спогадів трохи припадок не вхопив, і визрів у нього вночі підступний план.

Читайте також: ДАМАМ У ВІЦІ — ЗАМІСТЬ БОТОКСА. РЕЦЕПТ МЕНІ ДАЛА КОСМЕТОЛОГ

О пів на четверту ранку дружина вирушила на ранкове доїння, вона на фермі завідуючою працювала. Разом з нею і теща підскочила, а другу на роботу на восьму, він ще лежить.

Теща знову почала цвіріньчати, мовляв, донечка її трудяга, а зять дармоїд. Дружина пішла, друг встав. Сидить на кухні чай п’є, теща на підвищених тонах пояснює йому політику сімейного життя.

І тут за вікном півник закукурікав. Друг робить звірячу пику, хапає сoкиру, і в загородь з курми. За півня, і хрясь по шиї, напівфабрикат готовий.

Притягнув на кухню, кинув в тазик. Міська теща від цього дійства осоловіла. Кричить, ти що ж, мовляв, ірод, наробив! А він їй пояснює, що нерви ні до чорта стали, гучних криків не переносить.

Тут наступний півень закукурікав. Друг знову робить звіряче обличчя і з криком: «НУ, МАТИ ТВОЮ !!!» – вилітає надвір і повторює процедуру. Хрясь, і наступний півник вже напівфабрикат.

Теща вже не обурювалася, і дивилася на зятя якось косо. Тут третій закукурікав. Все повторилося. Теща доки зять на роботу не пішов мовчала як риба.

Прийшов він на обід. Дружина півників обскубла і суп варить. Коли тещі на кухні не було, вона його і питає:

– А що тут трапилось вранці? Мама пошепки чомусь говорить і все озирається

You cannot copy content of this page