fbpx

— А ти думала він з тобою одружився через твої дивовижні очі? Подивися на себе, калошо! Була діжкою, та ще більшою стала. Навіщо ти йому здалася, ми ж з ним бути не переставали ні на день. Навіть на твоєму весіллі, коли ти заснула, Микита прийшов до мене

Ніна була справжньою «сірою мишкою», точніше навіть мишкою її можна було назвати з великою натяжкою. Невисока, повна, із тьмяним русявим волоссям, зібраним у скромний хвостик. Старанно вчилася, була хорошою слухняною донькою і не мріяла про хороше заміжжя.

Ну хто її візьме? Поруч подруги: яскраві, красиві, амбітні, впевнені в собі. А Ніночці завжди було незатишно у великих компаніях, хотілося злитися зі стіною. Вона не знала куди подіти руки, як поводитись, коли з нею розмовляв хтось з хлопців.

Батько її займав вмсоку посаду, мама була домогосподаркою. Батьки з дитинства виховували доньку правильно, прищеплюючи скромність і інші, на їхню думку, позитивні якості.

На Новорічну вечірку її привела подруга Віка. Дівчина нескромна, безпардонна, галаслива. З Ніночкою вона вчилася разом в інституті і дружила тому, що у простодушної Ніни завжди можна було взяти лекції і отримати іншу допомогу. А ще Віка вважала, що на тлі непомітної Ніни вона виглядає ще привабливішою.

На цій вечірці Ніна і познайомилася з Микитою, хлопцем Вікторії. Гарний, спортивний, високий. НЕ юнак – мрія, але Ніна відразу вирішила, що мрії у таких, як вона, не збуваються. Яким же було її здивування, коли ввечері наступного дня хтось почав кидати сніжки в вікно її квартири на другому поверсі.

А під вікном стояв і сліпуче посміхався Микита. Роман їх був стрімкий, в березні Ніна вмовила батьків справити весілля. Мама хитала головою і сумнівалася в чистоті намірів Микити, а Ніночка просто очманіла від щастя.

Звичайно їй було трохи соромно перед Вікою, але подруга обняла збентежену Нінку і сказала:

– Невже через хлопця ми з тобою посваримося? Та заберай його собі, я таких ще десяток завтра ж знайду!

Ніна вдячно заглянула Віці в очі і запросила на весілля. Свідком.

А потім був захист диплома, а потім Микиту взяв до себе в контору тесть, а Ніна готувалася стати матір’ю. Молоді жили в квартирі, подарованій батьками Ніни, незабаром тесть подарував Микиті і машину, правда, завбачливо записав її на себе. З’явилася донечка Наталочка. Ніна була на сьомому небі від щастя і з радості після появи маляти набрала ще десяток зайвих кілограмів.

Микита умовив дружину продати їх дві кімнатки і купити квартиру побільше, тесть з тещею додали ще грошенят і молода сім’я в’їхала в чотирикімнатні апартаменти в престижному районі.

Засмучували Ніну тільки дві речі: те, що Наталочка часто нездужала і те, що Микита практично зовсім перестав бути її чоловіком, ну, ви зрозуміли. Чоловік виправдовувався втомою на роботі і купою інших відмовок. Доньку вони частенько возили по різноманітних санаторіях. В одному із таких Ніні не сподобалося і вона, телефоном викликавши батькового водія, поїхала раніше терміну. Хотіла зробити чоловікові сюрприз.
Відкривши двері своїм ключем вона спочатку нічого не зрозуміла: зі спальні лунав специфічній смішок, а потім вона відчинила двері…

Віка навіть не подумала прикритись ковдрою, а Микита просто мовчки потягував з келиха  якийсь напій. Подруга ляснула словами:

— А ти думала він з тобою одружився через твої дивовижні очі? Подивися на себе, калошо! Була діжкою, та ще більшою стала. Навіщо ти йому здалася, ми ж з ним бути не переставали ні на день. Навіть на твоєму весіллі, коли ти заснула, Микита прийшов до мене. Так ти і потрібна була йому через гроші татуся. Квартирка ж у вас в шлюбі куплена? Доведеться розміняти!

А чоловік мовчав і посміхався.

Ніна звичайно ж розлучилася. Хороші юристи довели, що квартиру купили фактично батьки Ніни. Машина теж Микиті не дісталася.

Вікторія за Микиту заміж так і не вийшла: не потрібен їй наречений без грошей. А Ніна схудла, зайнялася собою, стала допомагати батькові в справах. Вона не стала вища, і фігура її далека від модельних стандартів, але виглядає вона дуже добре, тим більше, що нарешті зрозуміла: зайва скромність тільки шкодить.

Молода, забезпечена, симпатична жінка, яка тільки заміж більше виходити не планує.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page