fbpx

А вчора чоловік повернувся з роботи геть не в настрої. Приїхав він на годину пізніше, ніж зазвичай і довго ходив по квартирі туди-сюди перш ніж зміг говорити спокійно

Коли я зустріла свого майбутнього чоловіка, то одразу ж у нього закохалася.

Незабаром він запропонував переїхати до нього. Зрозуміло, я погодилася. Ми буквально розчинялися одне в одному. Я розуміла, що таке буває лише раз у житті. Тому дуже дорожила своїм коханим та нашими стосунками.

Усі довкола нам нишком заздрили. Ще б пак! Адже ми з чоловіком ніколи не мали непорозумінь між собою. Просто жили та насолоджувалися своїм сімейним щастям. Друзям і знайомим це здавалося дивним. Ну, не можуть вони зрозуміти, чому в деяких людей все в житті складається!

Мої подруги часто намагаються дати мені пораду, як налагодити сімейний побут. Найцікавіше, що ніхто з них ніколи не був заміжньою. Натомість у питаннях стосунків із чоловіком та виховання дітей вони вважають себе спеціалістами.

Найбільше старається мене повчати Наталя – подруга дитинства.

— Ти повинна мати заначку від чоловіка, – говорить вона, – Не можна так сліпо довіряти йому. Перевіряй його переписки.

Я слухаю, хитаю головою і нічого подібного не збираюсь робити.

А вчора чоловік повернувся з роботи геть не в настрої. Приїхав він на годину пізніше, ніж зазвичай і довго ходив по квартирі туди-сюди перш ніж зміг говорити спокійно:

— Наташа твоя оця… – у нього аж губа тряслась, – Ні, ну ти уявляєш? Сказала, що давно мене кохає і що я не повинен вірити тобі, адже ти мене не шануєш і стрибаєш у гречку часто.

Я стою отетеріла і слова мовити не можу:

— Я дуже тебе прошу, припини з нею спілкуватись. Я кохаю тебе і розумію, що вона там собі щось навигадувала, але таких людей поряд бути не повинно.

Я узяла телефон аби запитати у подруги, як так, а тут вона мені телефонує:

— Людо, – ридає, аж захлипалась, – Ти моя подруга, я не можу мовчати. Твій Стас… люд, ми одне одного з колиски знаємо. він давно до мене дихає не рівно, а це прямо пропозицію зробив. сказав, що тебе не кохає, а хоче бути зі мною.

Я розгубилась. Кому з них вірити? У мене прекрасна сім’я і була хороша подруга. тепер узагалі нічого зрозуміти не можу.

Хто правду каже?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page