fbpx

А весілля брата? Тут мама такого влаштувала, що й Марина з нею тепер не спілкується і брат відрікся. Чесно? Я думала, що такого і вигадати не можливо, а тут на тобі

Перший раз брат одружився в двадцять років. Марина була дівчиною ljukzyenj. і більшу частину життя приділяла тому, що стежила за своєю зовнішністю, новинками в світі моди і косметології. Виглядала вона, як лялечка. Вона могла тішити погляд, але більше від неї ніякої користі не було.

По дому всім займався брат. Марина ж працювала і займалася собою. Зарплати у них були досить скромні і майже повністю йшли на потреби Марини. Підтримувати красу коштує дуже і дуже дорого.

Мама у нас теж ніколи себе домашніми турботами не обтяжувала. У міру можливостей намагалася добре виглядати і не перепрацьовувати. На цій темі вони з Мариною дуже близько зійшлися. Їм завжди було, що обговорити. Я ж завжди була ближче до батька і не розуміла, та й не розумію досі, як можна щодня обговорювати косметику, вбрання і засоби по догляду. Марина з мамою могли.

Брат протримався в такому шлюбі півтора року. Потім він зрозумів, що сім’ї немає, а грошей на утримання такої вимогливої ​​жінки у нього не вистачає, як і бажання. Толку від цієї краси? Виставки дружин у нас не проходять, призових місць в номінації  “наймодніший манікюр” теж щось не видно. Тим більше, з кожним місяцем грошей потрібно все більше і більше.

Розійшлися вони без жалю. Марині не потрібен був такий чоловік, братові набридло харчуватися власноруч звареними макаронами і милуватися на дружину. Кожен пішов своєю дорогою.

Я з полегшенням видихнула, якщо чесно, мені вибір брата, м’яко кажучи, не припав до душі. А у мами було абсолютне нерозуміння, чому син позбавив її такої прекрасної невістки. Марина після розлучення поїхала підкорювати столицю і з мамою постійно по магазинах і салонах не гуляє. У наше місто Марина періодично поверталася, тому що тут залишилися її батьки.

Скільки сил і спритності мама витратила, намагаючись знову звести брата з колишньої. Вона відмовлялася розуміти, що це нікому з них не потрібно. Навіть коли брат оголосив, що у нього є дівчина і вони збираються одружитися, мама своїми спроби не залишила.

Даша, дівчина брата, мені сподобалася. Симпатична, без закидів, домовита, господарська і дуже проста. Ми з нею швидко подружилися. Було приємно ходити до них у гості, нарешті в їхньому будинку стало затишно і по-домашньому.

А ось маму вибір брата не вразив. Вона робила все від неї залежне, аби відновити братів попередній шлюб. У мами юбілей, усіх запрошено. Приходимо, а там Марина сидить красується. Мама увесь вечір нахвалює Мариночку і демонстративно не помічає Дашу.

А весілля брата? Тут мама такого влаштувала, що й Марина з нею тепер не спілкується і брат відрікся.

Молодята саме до церкви заходили, як біжить мама з Мариною. Стала перед дверима і голосить, що не дозволить сину таку помилку зробити.

— Он твоя доля! – вказує на Маринку, – Тут і порівнювати нічого. Поглянь на них, сину. Ти тільки поглянь.

Даша в сльози, свати її забрати хочуть. Маринка біжить наречену заспокоювати, доводить що не знала куди вони з колишньою свекрухою йдуть. Я маму намагаюсь від дверей відвести, а вона стала стовпчиком і голосить так, що я вже думала допомогу викликати.

Я, звісно, не можу з мамою не спілкуватись, але простити і зрозуміти її вчинку не можу. Брат відрікся і навіть не питає, як вона там. Маринка теж після тієї сцени маму скрізь заблокувала.

І що то було?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page