fbpx

А ви варили каву цілий день? Ні? Дивно. Я от спробувала. Цілий квест в результаті вийшов і досі згадуючи сміюсь

Вранці в суботу збиралася зайнятися прибиранням будинку. Увімкнувши пилосос, на столі побачила телефон, що світився, і зрозуміла, що хтось дзвонить. Відразу вимкнула пилосос і почала розмову з чоловіком, який повідомив, що буде вдома за півгодини. Він повертався з нічної риболовлі і був готовий з’їсти вовка.

Поклавши слухавку, згадала, що нічого не приготовлено на сніданок. Відкривши холодильник, почала аналізувати весь його вміст. Погляд зупинився на контейнері для яєць, який був порожнім. Тут почала згадувати, що вчора у супермаркеті купила цілий лоток яєць, але забула дістати їх із багажника машини. Швидко накинула куртку і побігла у двір, де стоїть машина. Підійшовши до автомобіля, з сумом подивилася на сухе болото по всій поверхні машини. Чоловік, коли побачить, у якому стані є машина після того, як на ній їздила дружина, втратить дар мови.

Пішла прикрутила шланг і відкрила кран з водою. Тільки-но попрямувала зі шлангом до машини, як біля неї “намалювався” голодний кіт. Він настільки наполегливо нявкав, що довелося кинути шланг і піти в будинок годувати тварину.

Зайшовши на кухню згадала, що хотіла приготувати сніданок, щоб нагодувати чоловіка, а яйця як і раніше в машині.

Загалом ніколи вже бігти надвір. Вирішила приготувати сендвічі з сиром та зварити ароматну каву. Поки робила сендвічі, кава втекла на плиту. Довелося мити плиту. Помила, і тільки по новому поставила турку на вогонь, як пролунало несамовите нявкання голодного кота. Згадала, що мала його погодувати ще 20 хвилин тому. Поки поралася з котом, знову “втекла” кава. До хати якраз увійшов чоловік. Насамперед запитав, що є поїсти. Слава Богу, сендвічі були вже готові, а замість кави довелося пити чай із пакетика.

Наївшись, чоловік пішов трохи прилягти, таки цілу ніч не спав.. Зітхнувши з полегшенням, почала мити посуд.

Тільки почала, як згадала, що спочатку треба все ж таки помити машину, а то чоловік прокинеться і вже точно “наведе різкість”. Пішла на подвір’я, взяла шлангу в руки і зупинила свій погляд на клумбі, квіти якої вже почали засихати. Вирішила спочатку полити квіти. Тут згадала, що ще позавчора збиралася полити квіти у хаті. Подумала, що потім знову забуду, тож кинувши поливати клумбу, побігла до хати.

Прийшла поливати квіти в кімнаті і побачила на підлозі пилосос, згадала, що хотіла прибрати. Поливаючи квіти, ненароком зачепила один із горщиків і він упав на підлогу. Побігла у ванну за віником, совком та ганчіркою. Побачила купу брудного одягу і вирішила спочатку увімкнути прання. Почулися кроки чоловіка, попросив зробити каву. Побігла на кухню, залила окропом каву в турці та зрозуміла, що спочатку треба помити плиту. Помила, поставила каву вариться. Знову з’явився кіт. Згадала, що вранці віддала йому останню порцію корму. Треба їхати до крамниці. Вирішила швидко побігти купити.

Добре, що чоловік, повернувшись з вулиці, повернувся до будинку і вимкнув залишки кави.

В одному магазині є простий корм, а потрібний для таких, як у мене котів. Довелося шукати інший магазин.

Приїхала додому, коли почало сутеніти.

В підсумку маємо:

– Прибирання не відбулося;

– Чоловік кави так і не попив;

– Кіт голодний (корм до іншого магазину привезуть лише завтра);

– Машина не помита;

– Клумба і квіти в будинку пересохлі;

– Пральна машинка так і не включена;

– Яйця досі в багажнику;

За день не присіла, втомилася, а нічого з розпочатих справ до кінця не довела.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page