fbpx

А я не у царя на прийомі. – сказав Вадим смачно облизуючи ложку і знову потягнувся до миски з салатом

Цього року нарешті на честь свят вирішили зібратися всі разом із друзями. Посидіти, відзначити. Давно не збиралися, а тут привід. Свято Новий рік.

Зустрічали всі звичайно вдома. А ось наступними вихідними вирішили посидіти всі разом. Скинулися, купили продуктів. Ми з дівчатами наготували всяку всячину, стіл просто ломився.

Усі були сімейні пари, давно вже дружили. Тільки одна наша подруга Катя мала підійти зі своїм новим нареченим.

Ми дівчатка всі, звичайно, чекали, коли побачимо Катиного Вадима. Вона про нього нам уже всі вуха продзужчала, який він у неї справжній чоловік. І як їй з ним дуже пощастило.

Чоловіки сиділи біля телевізора, попивали пінного та дивилися якийсь матч. Їм було абсолютно однаково на якихось там чиїхось наречених. Вони тільки чекали, коли вже візьмемося, за всю ту смакоту, що ми приготували.

Катя зі своїм нареченим трохи запізнювалися, тому всі вже встигли сісти за стіл і почали накладати собі на тарілки салати та закуски. Дуже добре, що вони спізнилися, це зрозуміли всі відразу після того, як вони посідали за стіл.

Вадим, не встигнувши привітатися з усіма, взяв свою ложку і почав нею лізти у всі салати та тарілки і накладати собі більше. Він не використав, для цього спеціально приготовлені біля кожного салатника та тарілочки ложки та вилки.

Але він ще й до всього… Я не можу. Як пригадаю, у мене відразу все що їла на вихід проситься.

Після того як він загрібав своєю ложкою черговий салат, Вадим щоразу від душі облизував свою ложку і ліз нею далі до наступної салатниці.

Апетит зник геть.

Добре, що хоч до їхнього приходу кожен встиг потроху щось собі на тарілку покласти. А то й сиділи б увесь вечір голодні.

Я не витримала та сказала, що для цього є спеціальна ложка. Думала, людина натяк зрозуміє. Але ні… Вадим тільки хмикнув, і сказав що не у царя на прийомі і знову після того, як загріб велику ложку салату, знову смачно облизнув свою ложку.

А Катюшка наша сиділа з гордістю, дивилася на свого Вадима і закохано хихотіла. От уже справді, недарма ж кажуть, що любов сліпа.

Як можна не помічати такої поведінки, я не розумію. Навіть маленькі діти і ті знають, що так не можна, це не красиво і не гігієнічно.

А тут дорослий чоловік. Катя говорила, що він у неї у банку начальником великим працює.

І як тепер ось сім’ями наступного разу збиратися? Чи Катю не кликати, щоби Вадима не приводила?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page