fbpx

“Або по-моєму, або ніяк!”: знаки Зодіаку, які думають, що завжди праві

“Або по-моєму, або ніяк!”, таке життєве кредо цих трьох зодіакальних знаків.

1. Овен

Цей знак не відступить ні за що і ніколи, навіть коли йому самому вже більш ніж ясно, що він помиляється. Не дочекаєтесь, Овен не здасться. Хоча деякі вперті знаки зодіаку можуть поступитися після колосального зовнішнього тиску, але тільки не Овен. Легше залишити його в спокої, нехай він залишається наодинці зі своєю власною точкою зору.

2. Телець

Впертий характер змушує Тельця думати, що він незмінно правий. Однак у нього все ж таки присутній здоровий глузд, і в рідкісних випадках Телець навіть здатний визнати, що помиляється, але після того, як йому надані незаперечні і очевидні факти. Або додаткові факти, що підтверджують початкові факти. Тельці дуже наполегливі, щоб так просто відступити.

3. Близнюки

Близнюки, двоголовий монстр. Їх проблема тільки в подвійності особистості, коли один Близнюк упевнений, що він має рацію, а другий Близнюк помітно коливається. Причому перший може заглушити голос другого. Якщо справа дійде до битви за правоту, то полководцем буде однозначно перший Близнюк. Просто він завжди приймає бажане за дійсне.

You cannot copy content of this page