fbpx

Аби приготувати більшість з відомих десертів потрібен цілий список досить вартісних інгредієнтів. Але повірте – можна приготувати смачнезний пиріг лише з двох склянок кефіру, склянки манки і невеликої кількості какао. До того ж часу на приготування йде зовсім не багато

Аби приготувати більшість з відомих десертів потрібен цілий список досить вартісних інгредієнтів. Але повірте – можна приготувати смачнезний пиріг лише з двох склянок кефіру, склянки манки і невеликої кількості какао. До того ж часу на приготування йде зовсім не багато.

Для приготування підготуйте по склянці манної крупи, борошна і цукру. Потрібні будуть ще дві склянки кефіру, 2 столові ложки какао і чайна ложку розпушувача для тіста, хоча коли його не було я додавала і соду. Курячих яєць потрібно два.

У глибоку миску висипаємо склянку манної крупи і виливаємо кефір. Перемішуємо і залишаємо на півгодини, нехай манка набухне. У іншій мисці міксером перемішуємо цукор з яйцями і коли манка гарно набухне, все з’єднуємо. До отриманої маси додаємо муку і розпушувач. Перемішуємо.

Половину тіста переливаємо в іншу ємність. У цю половину додаємо дві столові ложки борошна і перемішуємо. У другу половину додаємо дві столові ложки какао і також все перемішуємо.

Тепер беремо форму, в якій будемо запікати пиріг і по одній ложці по черзі викладаємо біле тісто і тісто з какао.

Залишилося розігріти духовку до 180 градусів і поставити торт пекти на 40 хвилин.

Довше писати, ніж готувати!

Смачного!

Передрук лише з гіперпосиланням на intermarium.news.

Головна картинка – intermarium.news

You cannot copy content of this page