fbpx

Ахметов виходить з медіа-бізнесу, але є одне «Але»

11 липня Рінат Ахметов заявив, що виходить з медіа-бізнесу, оскільки вступив в силу так званий Закон «про олігархів».

В Медіахолдинг Ахметова Медіа Група Україна входить з 10 ефірних і супутникових телевізійних каналів, інтернет-ресурсів, друкованих ЗМІ та сучасної виробничої медійної екосистеми з 4000 працівників.

Загальний обсяг інвестицій, які були вкладені у холдинг, перевищиє $1,5 млрд.

До холдингу входять: національний ефірний телеканал “Україна”; НЛО TV; “Індиго TV”; “Футбол 1/2/3”, представлені також і в HD-версії; “Україна 24”; регіональний “34 телеканал”; оператор супутникового мовлення Xtra TV; ОТТ-платформа OLL.TV; міжнародні канали Ukraine 1, Ukriane 2, NLO TV 2; продакшн-компанії “Теле Про”, “Допоможемо ТБ”; медіаагентство повного циклу “Медіа Партнерство Баінг”; сайт segodnya.ua; кросплатформений проект Vogue UA.

Проте, 12 липня, директорка з комунікацій компанії SCM Наталія Ємченко заявила, що мова тільки про ліцензії, жодних інших активів державі передавати не будуть.

“Ми повертаємо державі тільки державне – тобто ліцензії (які вона нам видала) на мовлення. Жодні інші активи медіагрупи (окрім цих ліцензій) ми державі не передаємо – ані бренди, ані бібліотеки”, – заявила вона, як пише Українська правда.

Фото: uatv.ua.

07/12/2022

You cannot copy content of this page