fbpx

Акторка Голлівуду Джессіка Честейн поділилася враженнями від поїздки в Україну

Багато світових знаменитостей та послів доброї волі ООН відвідали Україно впродовж широкомасштабного вторгнення Росії. Так, на початку до Києва приїздила акторка та продюсерака Джессіка Честейн. Акторка розповіла в своєму Instagram, як вона потрапила в Україну, і що дорога дала їй змогу зібратися з думками.

Честейн відвідала не лише Київ, а й розгромлений війною Ірпінь. Також вона зустрілася із президентом Володимиром Зеленським.

“Ми прилетіли до Польщі, їхали чотири години, потім їхали потягом ще 11. Я нервувала, але тривалість подорожі дала мені час заспокоїтися. Зараз я почну ділитися з вами тим, що побачила”, – зазначила Джессіка.

Зірка зазначила, що їй потрібен був час аби сприйняти те все, що вона побачила в Україні.

«Мені знадобилося декілька тижнів, щоб опрацювати все, що я побачила під час поїздки до Києва», – каже вона.

Найбільше її вразило відвідування дитячої лікарні “Охматдит”, вона була вражена тим, що такі маленькі пацієнти мають таку надію і силу.

“Одним із вражень цієї подорожі, яка змінила життя, був мій візит до дитячої лікарні “Охматдит”. Мені випала нагода познайомитися з неймовірними дітьми. Діти здивували мене своєю надією і силою. Багато з них покинули свої домівки і місяці вони провели в лікарні. В Україні триває величезна гуманітарна криза. Ми не можемо забути невинних, постраждалих від безглуздих актів наcильства. Я завжди буду вдячна, що зустріла цих милих маленьких дітей з великими хоробрими серцями”, – поділилася у своєму Instagram зірка.

Фото: скрін.

09/06/2022

You cannot copy content of this page