fbpx

Американський косметолог розробив дієту для омолодження шкіри. Вже після п’яти днів зморшки стають менш помітні, а шкіра набуває здорового вигляду

Професор Мічиганського університету (США) косметолог Ніколас Перрикон розробив дієту для омолодження шкіри. За його словами, вже після п’яти днів на рекомендованому ним раціоні зморшки стають менш помітні, а шкіра набуває здорового вигляду.

Суть дієти — у дотриманні певного балансу білків, жирів та вуглеводів, щоби прискорити обмін речовин і активізувати вироблення природного колагену. Основний акцент — на жирних кислотах омега-3, які нормалізують водний баланс шкіри.

Учений радить вранці натщесерце випивати склянку води. Снідати омлетом з одного цілого яйця і трьох яєчних білків, півсклянкою варених вівсяних пластівців, чвертю склянки ягід (чорниць, смородини, ожини) або скибочкою дині; запити сніданок зеленим чаєм або звичайною водою.

На обід — порція лосося, приготованого на грилі або у фользі, і багато зеленого салату з оливковою олією. На вечерю — риба з зеленими овочами (брюссельська капуста, броколі, шпинат). Протягом дня дозволяється пити воду, їсти яблука, натуральний йогурт, сирі горіхи.

Передрук матеріалу без гіперпосилання заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page