fbpx

Андрій Данилко вирішив продати свій Rolls-Royce який колись належав легендарному британському співаку Фредді Мерк’юрі. На, що планує витратити отримані кошти

Нещодавно стало відомо про те, що відомий в Україні співак Андрій Данилко вирішив продати унікальний Rolls-Royce.

Авто, яке виставили на продаж колись належало легендарному британському співаку Фредді Мерк’юрі.

Це рішення співак прийняв аби всю виручену суму пожертвувати на будівництво реабілітаційного центру в Україні.

Унікальне авто представив на найвідомішому аукціоні світу Сотбі.

Данилко в своєму Instagram написав:

“Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому Фредді Мерк’юрі їздив до останніх днів життя”.

Сам співак раніше розповідав, що колись купив знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Проте зараз, в складний для нашої країни час, вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє нашої держави.

Наразі також відомо, що аукціонний дім вирішив не брати свій відсоток від продажу авто, як це буває зазвичай. Отже всі 100% суми підуть на благодійну мету – безоплатну допомогу в Україні за найновішими медичними стандартами для дорослих і дітей, що постраждали внаслідок війни.

Ось, що наразі відомо про будівництво реабілітаційного центру:

“Перший сучасний реабілітаційний центр в Україні Superhumans розпочне роботу вже на початку 2023 року. Для будівництва команда Superhumans залучає підтримку благодійників з усього світу. Проект вже підтримали Стінг та його дружина Труді, британський бізнесмен Річард Бренсон, перша леді Олена Зеленська, американський актор Лієв Шрайбер, а відтепер – і новий амбасадор Андрій Данилко”.

02,11,2022

Головна картинка ілюстративна instagram Андрія Данилко. Колаж.

You cannot copy content of this page