fbpx

Анекдот – путін закликав відновити повагу до міжнародного права

Президент росії звернувся до учасників Х Московської конференції з міжнародної безпеки, яка проходить 16 серпня. Під час свого виступу він заявив, що треба відновлювати та зміцнювати позиції таких структур, як ООН.

«Ми маємо відновити повагу до міжнародного права, до його основних норм і принципів… Важливо зміцнити позиції таких універсальних, визнаних всіма країнами структур, як ООН і інші міжнародні діалогові площадки», – цитує путіна ТАРС.

А далі він почав говорити про те, що Захід за допомогою провокацій намагається відволікти увагу своїх громадян від власних гострих соціально-економічних проблем.

«Перекласти власні прогріхи на інші країни – на росію, на Китай, які відстоюють свою точку зору, будують суверенну політику розвитку, не підкорюючись диктату наднаціональних еліт», – сказав путін.

Не знаємо, як хто, але Генсек ООН Гутерреш точно не повірить таким путінським закликам щодо поваги ООН, адже нещодавно він пережив бомбаpдування Києва, коли приїхав його відвідати після зустрічі з путіним.

Фото: rbk.

08/16/2022

You cannot copy content of this page